2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Millet İttifakının Başkanları Buluştu

Millet ittifakının Kırıkkale'de il başkanı olarak görev yapan teşkilat başkanları bir araya gelerek Kırıkkale'de son bir haftadaki seçim stratejisini belirlediler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Millet ittifakının Kırıkkale’de il başkanı olarak görev yapan teşkilat başkanları bir araya gelerek Kırıkkale’de son bir haftadaki seçim stratejisini belirlediler. Demokrat Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi ,Gelecek partisi ,İyi Parti ve Deva Partisi il başkanları Millet İttifakının Kırıkkale’de en fazla oyalanabilmesi için elbirliği ile son haftada çalışmaya devam edeceklerini bildirdiler. Millet İttifakı grubu pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek için ön çalışma programı belirledi.Mitinge katılım saglanacak.

Millet ittifakının Kırıkkale’de il başkanı olarak görev yapan teşkilat başkanları bir araya gelerek Kırıkkale’de son bir haftadaki seçim stratejisini belirlediler. Demokrat Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi ,Gelecek partisi ,İyi Parti ve Deva Partisi il başkanları Millet İttifakının Kırıkkale’de en fazla oyalanabilmesi için elbirliği ile son haftada çalışmaya devam edeceklerini bildirdiler. Millet İttifakı grubu pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek için ön çalışma programı belirledi. Mitinge katılım sağlanacak.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x