Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Çiçeklerle Kırıkkale’yi Renklendireceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yapımı tamamlanan 1027 metre kare alan üzerine kurulu yeni serada incelemede bulundu. Başkan Saygılı, “Bir birinden farklı yüzlerce çiçeklerle Kırıkkale’yi renklendireceğiz” dedi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Havaların ısınmasıyla birlikte park ve bahçelerde kapsamlı temizlik ve bakım çalışması yapan Kırıkkale Belediyesi, bünyesine 1027 metre kare alan üzerine kurulu profesyonel serasının tamamlayarak çiçek üretimine başladı.

Yeni serasıyla birlikte Kırıkkale Belediyesi çiçek üretim miktarını üç katına çıkaracak. Şehrin daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağlamak için serada üretilen çiçekler kendilerini göstermeye başladı. Düşük bir maliyetle serada üretimi gerçekleştirilen mevsimlik çiçek ve çalı üretimleri sayesinde belediye bütçesinde de önemli bir tasarruf sağlanıyor.

Çiçeklerle Kırıkkale’yi Renklendireceğiz - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Mevsimlik çiçek ve çalıların üretim alanı olan serada inceleme yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, baharın gelmesiyle birlikte mevsimlik çiçek üretimine ağırlık verdiklerini, şehrin farklı bölgelerine dikimi gerçekleştirilecek bu çiçeklerle kentin güzel bir estetiğe bürüneceğini söyledi.

Saygılı, “Başta Kırıkkale’mize kazandırdığımız parklarımız olmak ile birlikte tüm parklarımızda, refüjlerde, kavşaklarda çiçek dikimi gerçekleştireceğiz. Böylelikle şehrimiz daha modern bir görünüme girecek. Bu sene hizmete aldığımız yeni profesyonel seramızda Kırıkkale’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu