Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Cinnetin sebebi yasak ilişki mi?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz ay Aydın Bağoğlu (65)’nun, eşi Mefharet Bağoğlu(45)’nu öldürüp intihar etmesiyle ilgili olarak soruşturma sürüyor. Olayla ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Aydın Bağoğlu’nu cinnete götüren sebebin eşi ve samimi arkadaşı M.Ö olduğu iddia edildi.  

Cinnetin sebebi yasak ilişki mi? - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Aydın Bağoğlu

EVİ M.Ö’NÜN ÜZERİNE YAPTI

Aydın Bağoğlu’nu cinnete sürükleyen olaylar, Bağoğlu’nun M.Ö isimli şahsın üzerine evinin tapusunu vermekle başladığı iddia edildi. İddiaya göre 2009 yılında Bağoğlu, daha önce karışmış olduğu trafik kazası nedeniyle tazminat ödemeye mahkum edildi.  Bağoğlu da tanıdığı M.Ö’ye giderek, bu tazminatı ödeyecek durumu olmadığını, icra gelmesine karşılık evinin tapusunu üzerine almasını istedi. M.Ö, samimi arkadaşının bu teklifini kabul etti. Taraflar satış karşılığında 50 bin TL’lik senet imzaladı.

M.Ö TAPUYU VERMEDİ İDDİASI

Bağoğlu cezaevine girdi ve yaklaşık 8 ay tutuklu kaldı. Bu süre içerisinde gelişen olaylar, Bağoğlu’nu cinnete sürükleyen asıl sebebin zeminini oluşturdu. Bağoğlu cezevinden çıkınca, evi satmak istedi. Ancak M.Ö’den bir türlü tapuyu alamadı. İddiaya göre Bağoğlu, yanında kızı ve arkadaşı ile birlikte M.Ö’ye gitti ve evin tapusunu istedi. Ancak M.Ö’nün 70 bin TL para istediği iddia edildi. Evi M.Ö’ye devrederken imzalanan senet te ayrı yaşadığı eşi Mefharet Bağoğlu’nda bulunan Aydın Bağoğlu, ayrıca kendisine ait olan bir ticari aracı da Mefharet Bağoğlu’nun ilk evliliginden olan oğlunun üzerine devretmişti. Bağoğlu, tüm yaşanılanları unutup kızının yanına İstanbul’a taşınmak için tüm varlığını satmaya karar verdi. Traktörünü satan Bağoğlu, bir yandan da evini geri almak için girişimlerde bulundu. Ancak ne eşi Mefharet Bağoğlu senedi, ne de M.Ö. evin tapusunu verdi.

YASAK İLİŞKİYİ ÖĞRENDİ

İddiya göre Bağoğlu, eşi Mefharet Bağoğlu’nun daha önce bir erkekle ilişkisini yakaladı, ancak affetti. Ancak Mefharet Bağoğlu’nun, M.Ö ile de ilişkileri olduğu ortaya çıktı. M.Ö ile sürekli telefonda görüşen Mefharet Bağoğlu, evli olan M.Ö ile evinde buluştuğu ve cinsel ilişkiye girdiği öğrenildi. Bunu da öğrenen Aydın Bağoğlu, yaşananlara daha fazla dayanamadı. Eşi ile samimi arkadaşı M.Ö’nün ilişkileri ve yine bu ikilinin evi tekrar kendisine vermemesi olayların fitilini ateşledi. İddiaya göre Mefharet Bağoğlu’nun telefon kayıtlarında, M.Ö ile sürekli görüştüğü ve olay günü de görüştüğü ortaya çıktı. Öte yandan Mefharet Bağoğlu’nün, Aydın Bağoğlu’nu birkaç kez dövdüğü ve darp ettiği de iddia edildi. Bağoğlu, olay günü yaşanılanlar karşısında cinnet geçirerek, kendisine ait çift kırma tüfekle Mefharet Bağoğlu’nu öldürdü ve daha sonra intihar etti.

ARACINDA 10 BİN TL BULUNDU İDDİASI

Mefharet Bağoğlu’nun M.Ö ile ilişkileri, bu ikilinin evin tapusunu vermek istememelerinin olayın yaşanmasındaki asıl sebep olduğu öğrenilirken, yine bir iddiaya göre Mefharet Bağoğlu’nun aracında Aydın Bağoğlu’nun traktörünü satarak bir kenara koyduğu 10 bin TL’nin bulunduğu iddia edildi. Olayın yaşanmasının ardından, basında çıkan haberlerde, Mefharet Bağoğlu’nun evi ve aracı kendi üzerine yapması nedeniyle tartışma çıktığı yazılmıştı. Ancak yürütülen soruşturmada evin Mefharet Bağoğlu’nun yasak ilişki yaşadığı M.Ö’nün üzerine kayıtlı olduğu, ticari aracın ise Mefharet Bağoğlu’nun ilk evliliğinden olan oğlunun üzerine kayıtlı olduğu ortaya çıktı.

 

 

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu