Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşet

Keskin önergelik oldu!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP MİLLETVEKİLİ AKOVA, BAKAN GÜLER’E BELEDİYE ÇALIŞANLARININ MAAŞI’NI VE SU DEPOLARININ SAĞLIKSIZ DURUMUNU SORDU

Keskin Belediyesi’nde çalışanların maaş sıkıntısı ve belediyeye ait su depoları önergelik oldu. CHP Balıkesir Milletvekili Av. Nedret Akova, İçişleri Bakanı Muammer Güler’e verdiği soru önergesinde, işçilerin maaşını ve su depolarını sordu.

‘ÇÖP SORUNU DAHİ ÇÖZÜLEMEDİ’

Konu hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ziya Kavlak şunları söyledi; “Bölgemizin sorunlarını Cumhuriyet Halk Partisi olarak dile getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz. İl ve ilçelerimizde yaşanan işsizlik ve yönetim zafiyetleri artık katlanılmaz boyuta gelmiştir. Örneğin Keskin İlçemizi 2 dönemdir iktidar belediyesi yönetmesine rağmen halkın su ve çöp sorununu dahi çözülememiştir. Haftanın birkaç günü suları kesilen Keskin halkı seslerini iktidar Milletvekillerine duyuramamakta, Keskin Belediyesi çalışanları maaşlarını dahi tam alamamaktadırlar.

MAAŞLAR DA SORULDU

Belediye çalışanlarının Belediyeden içeride ne kadar alacakları vardır? neden işçilerin maaşları tam ödenmemektedir? İktidar nerededir? Bir başka sorun ise Keskin’de şebeke  sularının dağıtımının yapıldığı tüm depolarda denetim yapılmadığından ve artık dünya sağlık örgütünün bile tehlikeli saydığı aspest borularla iletim sağlandığından  dolayı Keskin halkının sağlığı tehdit altındadır.

SORU ÖNERGELERİ VERİLDİ

Bu nedenle İlimiz ve İlçemizin sorunları CHP İl ve İlçe Teşkilatları tarafından İlimiz sorumlu Milletvekillerine iletilmiş ve konu ile ilgili Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Ayşe Nedret Akova  tarafından İçişleri Bakanı Sayın Muammer Güler’in cevaplaması istemiyle yazımız ekinde yer alan soru önergeleri verilmiştir. Sorularımızın cevapları, halkın sorunlarının  çözümleri beklenmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ilimizin tüm sorunlarının her zaman olduğu gibi takipçisi olacağız.  Takdir ise halkımızındır”

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
5 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
öz keskinli
öz keskinli
7 Aralık 2013 22:38

sayın coşkun kardeşim sen hiç tasalanma merak ta etme artık herkez biliyor kimin ne olduğunu ne mevcut başkan ne de eski başkanların dan hiç birini aday etmezler rahat olun.

selo can
selo can
7 Aralık 2013 22:25

AKP nin adayı kim olursa olsun keskinde hiç önemli değil. Artık herkes Beşir Atalay ın ne olduğunu öğrendi .geçen dönem adayımın kefiliyim dedi, sözünde durmadı meydanda; bu kez keskin imizi bir başka yapacağız dedi; sözünde durmadı. başkan bey herkes maaşını alacak dedi, işçinin alın teri dedi, hz ömer i sözlerine şahit tuttu, sözünde durmadı, hertaraf berbat halde; boş ver dedi, halkın şikayetlerine kulak tıkadı, hatta işçiyle ve halkla dalga geçti, aylık 500 verdiğinde, maaş alamıyoz diye basına bildiri yapıldığında ;beşir bakanına varıp yalan söyledi veriyoz maaşı dedi. ELEKTRİĞE YATIRIyOZ DEDİĞİ PARAYI YATIRMAYIP YANDAŞLARIYLA VE YÜZDE ON POLAT LAKAPLI MUHASEBE MÜDÜRÜYLE BİRLİKTE CUKUR CUKUR GÖTÜRDÜLER. Ve bakanın bayramda personele verdiye gönderdiği parayı o tek e yatırıyoz dedikleri para nın yerine tam 1milyon üçyüzünü götürdü tek e yatırdılar. bu işçinin halkın parasını yutan adam a kimse oy vermez merak etmeyin.haaa sadece suç başkanın mı tabiiki değil bu AKP zihniyetinin hiçmi suçu yok elbette suçun ve vebalin büyüğü bu AKP zihniyetinde sayın hemsehrilerim.

selo can
selo can
7 Aralık 2013 22:03

yapsalar ne olacakki yapsınlarda boyunun ölçüsünü bi alalım. öyle mama yok AKP aday gösterebilir ama keskin halkı artık bunlara ve bu zihniyete oy vermez merak etme erkan coşkun kardeşim. Eğer verseydim oyumu bi AKP li olarak ben verirdim ama tövbe ne başkan adayına nede vekil adayına oy verilmez artık bu zihniyetin, hiiiiiççç merak etme kardeşim.

erkan coskun
erkan coskun
5 Aralık 2013 15:42

bu millete hersey müstehak bu adami ikinci dönem belediye baskani yapacaklar reziller

öz keskinli
öz keskinli
4 Aralık 2013 22:25

hele şükür ilk kez bir parti çıktı ve dile getirdi sorunlarımızı teşekkür ederim CUMHURİYET HALK PARTİSİ ne ve il , ilçe yönetimine. Biz bu yukarda saydığınız sorunları ve dahasını ,daha öncede dile getirdik kimse kulak asmadı inşaallah çözülür de insanlarda insan gibi yaşamaya başlar keskin de.Bekliyeceğiz ve izleyeceğiz gelişmeleri ama hiç umudum yok çünkü bu AKP zihniyeti insana ve insanlığa en ufak değer vermiyor.AKP kurulalı gerek genel gerek yerel seçimlerde oy vermiş bir KESKİN li olarak utanıyorum ve pişmanım oy verdiğime saygılarımla.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu