EğitimGündemKırıkkaleManşet

"Çocuğun İçin Vakit Ayır Projesi"

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ilçesinde “Çocuğun İçin Vakit Ayır Projesi” uygulanmaya başlandı.
 
40 DAKİKA KİTAP OKUYOR
Karakeçili ilçesinde “Çocuğun İçin Vakit Ayır Projesi” uygulanmaya başlandı. Karakeçili Halk Eğitim Müdürlüğü ile Karakeçili İlkokulu Müdürlüğünce hazırlanan proje kapsamında öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin katılımı ile kitap okuma uygulaması gerçekleştiriliyor. Karakeçili İlkokulu Kütüphanesinde gerçekleştirilen projede her gün bir sınıfın öğrencileri, veliler ve öğretmenler 40 dakika kitap okuyor.
 
OKUMA ALIŞKANLIĞI
Yıl sonuna kadar devam edecek projeyi yerinde ziyaret eden Kaymakam Oğuzhan Ocak, öğrencilerle kitap okuyarak projeye destek oldu. Ocak, burada güzel bir proje gerçekleştirildiğini ve öğrencilerin aileleriyle kitap okumalarının başarı düzeylerine de olumlu katkıda bulunacağını belirtti. Kitap okuma alışkanlığının çocuklara ilkokul çağında kazandırıldığında yaşamları boyunca devam edeceğini anlatan Ocak, bu projenin diğer okullarda da uygulanarak hem öğrencilere hem de velilere okuma alışkanlıklarının kazandırılması konusunda katkı sağlayacağını kaydetti.

  • Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu