Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Çocuk kreşine yeni oyun parkı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, sekreterlik yerleşkesinde bulunan sağlıklı çocuklar kreş ve gündüz bakımevin de çocuklar için yeni yapılan oyun parkıyla ilgili açıklama yaptı.

 

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği içerisinde bulunan çocuk kreşine yeni oyun parkı yapıldı. Konu hakkında bilgi veren Boyabatlı, “Çocuklar bundan böyle kreş bahçesinde yazın gelmesiyle birlikte sıkılmadan eğlenceli vakit geçirebilecekler. Yaşamın en tatlı varlıkları çocuklarımız için kreşimizde eskiyen oyun parkının kaldırılarak yeniden dizayn yapılmasına karar verdik” dedi.

 

BİZLERİ MUTLU ETTİ

Boyabatlı, “Hizmete sunulan parkta bulunan çeşitli oyun aletleri ile çocukların hoşça vakit geçirmelerini Düşme ve yaralanmaları engellemek adına gerekli tüm önlemlerin alındığını, Bu sayede Genel Sekreterliğimiz ve hastane çalışanlarımızın çocuklarının ihtiyacı olan çocuk parkı hizmete açılmış ve gülen yüzler görmek bizleri de mutlu etmiştir’ Güle güle neşeyle kullansınlar” şeklinde konuştu.

 

KOŞARAK KREŞE GELİYORLAR

Sağlıklı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi Kreş Sorumlusu Sultan Ünal, çocukların oyun parkı konusunda şunları söyledi; “Kreşimizde eski oyun parkının bulunduğunu çocuklarımızın kreşimize gelirken sıkılarak geldiklerini şimdi ise anne ve babalarından ayrılarak sabahları koşarak kreşe geldiğini hemen oyun saatini iple çekiyor. Bu parkın yapımında bizlere destek  katkılarından dolayı Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı ve başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Ünal, konuşmasının ardından Çocuklar ile birlikte Genel Sekreter Boyabatlı’ya bir buket takdiminde bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x