Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Çocuklarımız ülkemizin ortak umudu ve geleceğidir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kırıkkale valisi Yunus Sezer çocukların bayramını tebrik etti.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN TEMELLERİ BURADA ATILMIŞTIR

Vali Sezer mesajında “Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 99. Yıldönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hep birlikte kutlamanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. İstiklal mücadelemizin devam ettiği en buhranlı günlerde doğan ve 23 Nisan 1920’de açılan Gazi Meclis; Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında önemli rol üstlenmiş, İstiklal ve İstikbal yolunda önemli kararlar burada alınarak bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleri burada atılmıştır. 99 yıllık tarihinde defalarca millet ve hürriyet düşmanı hainlerin saldırısına maruz kalan Türkiye Büyük Millet Meclisi, en son 15 Temmuz saldırısında da dimdik ayakta kalarak “ Gazi Meclis “ unvanını pekiştirmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı olmakla birlikte Atatürk’ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir”.

EN ÖNEMLİ GÖREV VE ÖNCELİĞİMİZ

“Çocuklarımız milletimizin, ülkemizin ortak umudu ve geleceğidir. Onlara sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmak demektir. Onları yarınlara hazırlayarak; bayrağını, vatanını, milletini seven, milli değerlere bağlı nesiller olarak yetiştirmek bizlerin en önemli görevi ve önceliğidir. Bu duygu ve düşüncelerle;  başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x