Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Çorumlu Ekiplerin Başında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eğlence merkezlerine “huzur” operasyonu
Kırıkkale’de kent merkezindeki eğlence merkezlerine “huzur” operasyonu düzenlendi. Uygulamada çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan kişiler, yakalanarak adli işlem gerçekleştirildi. Emniyet yetkilileri, benzer uygulamaların belli aralıklarla devam edeceğini belirtti.

GBT SORGULARI YAPILDI
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde faaliyet gösteren eğlence merkezlerine eş zamanlı düzenlenen operasyonda, çalışanlar ve müşterilerin GBT sorgusu yapılarak, iş yerlerinin belgeleri kontrol edildi. Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, 53 ilin bağlantı noktası konumundaki Kırıkkale’de Ankara, Kayseri ve Samsun karayolunda yol uygulaması yapan ekipleri denetleyerek uyarılarda bulundu.

KRİTİK SÜREÇLERDEN GEÇİYORUZ
Çorumlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’nin kritik süreçlerden geçtiğini söyledi. Kırıkkale 53 ilin geçiş güzergahı konumunda olduğunu hatırlatan Çorumlu, “Bu kritik süreçte çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bu asil Türk milletine, kutsal devlete hizmet etmek ibadettir. İbadet aşkıyla görevinizi yapacağınıza inanıyorum. Vatandaşlarımıza da gayet şefkatli ve nazik davranacağınızı biliyorum.” diye konuştu.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x