Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Emekli olmak isteyenlerin yanındayız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’nin en büyük ve en saygın kurumlarından biri olan MKE ile ilgili son zamanlarda dikkat çekici iddialar ve olaylar bitmek bilmiyor.

EMEKLİ OLAMIYORLAR
Kırıkkale kamuoyunda şimdide MKE’den emekli olmak isteyenlerin durumu söz konusu oldu. Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Hakan Dündar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yıllarca MKE’de çalışıp geçim için helalinden nafakalarını kazanan işçi arkadaşlarımızın günleri gelip de emekli olmak istediklerinde yine MKE yönetimi ve idareciler ile ilgili sorunlar çıkıyor karşımıza. Ülkücü İşçiler Derneği olarak bu konuda da bu emekli olmak isteyip de olamayan arkadaşlarımızın yanında olacağız ve her türlü desteği vererek kamuoyunu bilgilendireceğiz”

KAZANÇTAN GERİ KALACAKLAR
Malum ülkemizde FETÖ diye bir durum söz konusu kabul ediyoruz. MKE gibi bir kurumun hassasiyeti mutlaka olacak. Ancak diğer kurum ve kuruluşlarda çalışan işçiler zamanı geldiğinde, istedikleri tarihte emekli olurken bizim MKE kurumunda araştırma ve soruşturmaların bu kadar uzun olmasını anlamış değiliz. Kurumdan bu yıl emekli olacaklara artı 100 TL alacakları halde eğer yılsonundan sonraya kalırsa bu 100 TL kazanımlarından düşecek ve ömür boyu alacakları bu kazançtan geri kalacaklardır”

HAKLARINI SAVUNACAĞIZ
“Hal böyle iken bu arkadaşlarımız bu yıl Temmuz ayından bu tarafa emekli dilekçeleri hiç bir gerekçe gösterilmeden geciktirmekte ve işleri savsaklanmaktadır. Eğer kurum şu içinde bulunduğumuz o hal durumunda diye bekletiyorsa diğer kurumlar için bu o hal geçerli değil mi. Diğer kamu kurum ve kuruluşlarında emekli olmak isteyenler hiç bir sıkıntı ile karşılaşmazken biz de durum ortada. Dolayısıyla biz Ülkücü İşçiler Derneği olarak bu MKE çalışan işçi ve üyelerimizin hakkını her zaman ve her haklı durumda savunacağız” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x