Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hayırlı olsun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’de yemin etmesiyle birlikte resmen başlayan Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin hayırlı olması temennisinde bulunan Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, bu yeni dönemde çok daha güçlü, kararlı ve iradeli bir yönetim sistemiyle kısa vadede sorunların üstesinden gelineceğine inandığını söyledi.

TÜRKİYE HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Konuyla ilgili bir mesaj yayımlayan Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi “Türkiye için bir dönüm noktası olan 24 Haziran Seçimleri ile yeni bir sürece girmiş bulunuyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin resmen yürürlüğe girdiği bu süreçte, Türk Milleti’nin oylarıyla seçilen ve yemin ederek görevine başlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyeleri’ni ve yeni sistemin ilk kabinesinde görev alan Bakanlarımızı tebrik ediyor, aziz milletimizin beklenti ve umutlarına karşılık gelecek hizmetleri üretme ve uygulama noktasında kendilerine başarılar diliyorum. Kritik bir coğrafyada ağır sorunlarla boğuşan ülkemizin, bu yeni dönemde çok daha güçlü, kararlı ve iradeli bir yönetim sistemiyle kısa vadede bu sorunları aşacağına ve Türkiye’nin hak ettiği konuma geleceğine olan inancımı ifade eder; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkemize ve aziz milletimize hayırlar ve uğurlar getirmesini dilerim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x