Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 96. Yıl dönümü dolayısıyla Kırıkkale’deki kutlama etkinlikleri çelenk sunumuyla başladı. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından Atatürk ve cumhuriyet konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

ÇELENK SUNUMU YAPILDI

Kırıkkale’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Çelenk sunma töreni, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Garnizon Komutanı Bkm. Albay Mehmet Ali Durmuş, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, askeri, idari erkanın katıldığı, vatandaşların ilgiyle takip ettiği programda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla program tamamlandı.

ANA PROGRAM BUGÜN

Çelenk sunumunun ardından Kırıkkale İl Kültür Merkezi sergi salonunda Atatürk ve cumhuriyet konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini il protokolü keserken, fotoğraflar büyük ilgi gördü. Kırıkkale’de bugün Saat. 10.00’da Fevzi Çakmak Caddesinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları resmi töreni yapılacak. Halk oyunlarının oynanacağı ve şiirlerin seslendireceği törende, günün anlam ve önemine uygun halk oyunları gösterilerinde bulunulacak.

JÖAK EKİBİ GÖSTERİ YAPACAK

Diğer taraftan Kırıkkale’de ilk defa, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıldönümü nedeniyle bugün icra edilecek Kutlama Programı (Geçit Töreni) sırasında ülkemizin en seçkin birliklerinden olan  Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) ekibi özel hava gösterisinde bulunacak.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x