GündemKırıkkaleManşetYaşam

Çuvaloğlu ve Özdemir ailesinin mutlu günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Yusuf ve Ayşe Çuvaloğlu’nun oğulları Fatih ile Mehmet ve Mine Özdemir çiftinin kızları Nimet, Kırıkkale Belediyesi Nikah Salonunda hayatlarını birleştirdiler.
 
KATILIM YÜKSEK OLDU
Kırıkkale Belediyesi Nikah Salonunda yapılan Nikah merasimine MKE Destek Tesisleri İşletme Müdürü Mustafa Çuvaloğlu, Gazetemiz Haber Müdürü Burak Can’ın yanı sıra Çuvaloğlu ve Özdemir ailelerinin yakınları katılırken, Fatih ve Nimet çiftinin nikah şahitliğini MKE Destek Tesisleri İşletme Müdürü Mustafa Çuvaloğlu yaptı.
 
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİNDİLER
Nikah merasimine katılanlara teşekkür eden MKE Destek Tesisleri İşletme Müdürü Mustafa Çuvaloğlu, ailenin reisinin erkek olduğunu ama yuvayı dişi kuşun yaptığını belirterek, aile cüzdanını geline takdim etti. Nikah merasiminin ardından genç çift katılanlar ile hatıra fotoğrafı çekindiler. Bizde Haber 71 Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu