Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Dağcılar Sinop’ta şenliğe katıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kale Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, 2. Ulusal Sinop Dağcılık ve Tatlıca Şelale şenliğine katıldı.

‘İLK SIRADA YER ALDIK’

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, bu yıl 2’incisi düzenlenen Sinop Dağcılık ve Tatlıca Şelale şenliğine katılımın yüksek olduğu bildirildi. Açıklamada şu bilgilere yer verildi; “İl dışından 15 ilin kulüp olarak da 20 dağcılık kulübünün katıldığı etkinlikte, Kale Dağcılık hem iller bazında hem de kulüpler arasında Kırıkkale’yi ilk sırada temsil etmeyi başarmıştır. İl dışından toplam 180, il içinden de 72 sporcunun katıldığı etkinlikte toplam 252 sporcu arasından Kale Dağcılık 23 sporcuyla ilk sırada yer aldı”

BİLİNMEYEN GÜZELLİKLER

Kulüp Başkanı Atun, yaptığı açıklamada, en büyük arzularının bu tür şenliklere her zaman için en yüksek seviyede katılmak olduğunu belirterek, 2013 yılında Erzincan’da birinci, Sivas’ta ikinci sırada yer aldıklarını kaydetti. Türkiye’nin çok az bildiği 28 adet takım şelalesinden oluşan Erfelek – Tatlıca şelalelerinde yapılan doğa etkinliğinde ilk sırada yer almanın bu spora ne kadar değer verdiklerinin göstergesi olduğunu ifade eden Atun, bu tür etkinliklerin hem ülke, hem o bölgenin bilinmeyen güzelliklerini öne çıkarmak, iç ve dış turizm gelişmesine katkı sağlamak olduğunu belirtti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu