Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Daha Çok Proje Üretmeliyiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Birlikte en iyisi için çalışmalıyız
Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, ‘İdareciler Günü’ nedeniyle Kırıkkale’de görev yapan Mülki İdare Amirleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Kırıkkale için hep birlikte çalışmalıyız diyen Haktankaçmaz, “Halkımıza gerektiği kolaylığı en iyi şekilde sağlamalıyız” dedi.

SICAK YÜZÜNÜ GÖSTERMELİYİZ
‘İdareciler Günü’ nedeniyle Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale’de görev yapan Mülki İdare Amirleri ile yemekte bir araya geldi. Vali Haktankaçmaz, etkinliğe katılan Mülki İdare Amirlerinin ‘10 Ocak İdareciler Günü’nü kutladı. Etkinliğine Vali Haktankaçmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ve Hukuk Müşavirleri katıldı.

DAHA ÇOK PROJE GELİŞTİRİLMELİ
Kırıkkale için hep birlikte çalışmalıyız diyen Haktankaçmaz, “Halkımıza gerektiği kolaylığı en iyi şekilde sağlamalıyız. Devletimizin sıcak yüzünü vatandaşlarımıza göstererek, onların yaşadığı sorunlar karşısında çözüm sağlayıcı öneriler getirmeliyiz. Kırıkkale’nin her alanda yatırım alabilmesi için de projeler gerçekleştirmeliyiz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x