Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

DAMARLARINIZDAKİ ASİL KANI KİRLETMEYİN

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlere mesaj veren Ülkü Ocakları İl Başkanı Toraman

Kırıkkale’de ÖzFM’in konuğu olan Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Tolgahan Toraman güncel konularda değerlendirme yaparken, Ülkü Ocakları olarak başlattıkları Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele projesi hakkında bilgiler verdi. Toraman gençlere seslenerek “Damarlarınızdaki asil kanı kirletmeyin” ifadesini kullandı.

KARARLILIKLA SÜRDÜRÜYORUZ

Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Tolgahan Toraman ÖzFM’de Hakan Aksan’ın konuğu olarak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bir taraftan Ülkü Ocaklarında gençlere verilen eğitim, kültür faaliyetlerinden söz eden İl Başkanı Toraman, diğer taraftan madde bağımlılığı ile ilgili başlattıkları projeden bahsetti. Projeyi emniyet birimleriyle irtibatta olarak sürdürdüklerine dikkat çeken Toraman, geleceğimizin teminatı olan gençlerin sağlıklı ve bilinçli yetişmesinin büyük önem arz ettiğine işaret etti. Çağımızın en büyük tehlikesinden birisinin madde bağımlılığı olduğuna vurgu yapan İl Başkanı Toraman, “Madde bağımlılığı ve uyuşturucuyla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir” diye konuştu.

ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Proje kapsamında madde bağımlılığı tuzağına düşen gençler ve aileleriyle irtibata geçtiklerini belirten Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kırıkkale İl Başkanı Toraman, gençlerin yeniden sağlığına kavuşması, diğer gençlerin de bu tuzaktan kurtulması adına çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Uyuşturucu ile mücadele herhangi bir ayrım yapmadan Türk Milletinin geleceği adına tüm toplumun görevi olduğunu vurgulayan Toraman, “Biz Ülkü Ocakları olarak uyuşturucu madde kullanımına karşı koruyucu ve önleyici tedbirler üzerine Allah’ın rızası için var gücümüzle çalışacağız. Bu çalışmalarla bir tek gencimizi bile bu illetten kurtarsak büyük bir şereftir. Gençlerimize diyoruz ki damarlarınızdaki asil kanı kirletme” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x