Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye SeçimleriSiyaset

Biz İşimize Bakıyoruz

Milletvekili Can, Cumhur ittifakındaki partilerin Kırıkkale’de kendi adaylarıyla yola devam edeceğini söyledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milletvekili Can, Cumhur ittifakındaki partilerin Kırıkkale’de kendi adaylarıyla yola devam edeceğini söyledi.

Partisinin il binasında bir basın toplantısı düzenleyen Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Kırıkkale kamuoyunda Cumhur ittifakıyla ilgili yapılan söylentilere de değinen Milletvekili Can Kırıkkale’de her partinin kendi adayıyla yoluna devam edeceğini söyledi. Can, “Biz kendi işimize bakıyoruz. Netice itibariyle Ak Parti bir yerde aday çıkardıysa orada seçimi alır” diye konuştu.

İLÇE BAŞKAN ADAYLARI BELİRLENDİ

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, beraberinde İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte basın toplantısı düzenledi. İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan Milletvekili Can, Kırıkkale’nin yatırımlarını yakından takip ettiklerini söyledi. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Can, Diyanet İşlerinin Yahşihan’a yapılacak külleye konusunda destek vereceğini vurguladı. Eski devlet hastanesinin yerine yapılan sağlık kompleksinin de sona yaklaştığını belirten Milletvekili Can, yakın bir zamanda sağlık kompleksinin hizmete gireceğini kaydetti. Diğer taraftan İl başkanı Dağdelen ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi noktasında sürecin tamamlanmak üzere olduğunu, genel merkezin adayları büyük ölçüde belirlediğini, 5 Ocak itibariyle açıklanmasının söz konusu olduğunu söyledi.

Kırıkkale kamuoyunda yaşanan söylentilere de noktayı koyan Ak Parti Kırıkkale milletvekili Ramazan Can, Cumhur ittifakında yer alan partilerin Kırıkkale’de kendi adaylarıyla yoluna devam edeceğini vurguladı. Milletvekili Can “Biz kendi işimize bakıyoruz. Netice itibariyle Ak Parti bir yerde aday çıkardıysa orada seçimi alır. Alacak inşallah. Çalışacağız, gayret edeceğiz. Milletin ayağına gideceğiz, millet elini sıkacağız, millete kendimizi anlatacağız, yatırımlar anlatacağız. Netice itibarıyla cumhur ittifakına saygımız sonsuz. Cumhur ittifakıyla ilgili zaten açıklamalar yapıldı. Ama Kırıkkalemiz de öyle bir şey yok. Diğer taraftan diğer ittifakla ilgili olarak kendi kararlarıdır. Biz milletimizle ittifak yaparız, milletimize gideriz. Milletimiz ve teşkilatımızla birlikte yolumuza devam ederiz” diye konuştu.

AK PARTİ HİZMET PARTİSİDİR

İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Milletvekilimiz çok güzel bahsetti. Ak Parti hizmet partisidir. İktidara geldiğimiz günden bu yana Kırıkkale’ye hizmet ediyoruz. Allah’a çok şükürler olsun Kırıkkale’nin ihtiyacı olup ta hükümetimizin, belediyemizin, milletvekilimizin ilgilenmediği ve yapmadığı bir konu yok. Temel problemlerin hepsini Ak Parti olarak biz çözdük. Burada da çok önemli seçim başarıları elde ettik. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 65 ile Türkiye’de en yüksek oy ile destek verdik. Nihayetinde bizim belediye başkanımız son derece disiplinli ve kendisi çok güzel hizmet yaptı. Sahada Allah’a şükür bizi sıkıntıya sokacak bir eylemi yok. Dolayısıyla alt yapımız ve adayımız iyiyken, partimizin gücü yerindeyken, biz kendi işimize bakarız. Allah’ın izniyle güçlü bir şekilde burada belediyeyi alacağız” diye konuştu.

BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR

MKE ve Bahşılı’daki tekstil fabrikası ile ilgili açıklamalarda da bulunan Milletvekili Ramazan Can, “MKE ülke savunma sanayimizin ve Kırıkkale’mizin bel kemiğidir. 2002’de iktidara geldiğimiz günkü MKE nerede bugün nerede? Şuanda MKE zarar değil kar eden bir kurum. Büyük yatırımlar yapan, en son 70 milyon avroluk yatırım yapan bir kurum. Böyle bir kurumumuzun negatif algılarla gündeme getirilmesi bize bir şey kazandırmaz. Bahşılı’da bulunan tekstil fabrikası ile ilgili ise lakından takip ediyoruz. Bizim orada çalışan işçilerimizin mağdur edilmemesi noktasında çalışmamız oldu. Bilgi kirliliği ile hareket etmek doğru değil. Bilgi sahibi olmalıyız ona göre hareket etmeliyiz. ” ifadesini kullandı. MKE’de çalışan taşeron işçilerin kadroya geçirilmesi konusunda da açıklamalarda bulunan Can, şartları tutanların kadroya geçeceğini, konunun takipçisi olduklarını söyledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Bir Garip Yolcu
Bir Garip Yolcu
2 Ocak 2019 18:07

✉ Evet Sayın MehmetBaşkanım; Ben senden sadece senden memnunum yaninda ve yamacında oturan Ne Kırıkkaleye Ne Bizlere Zerre Kadar faydasını görmedigimiz?bu değerli arkadaşlardan vede Belediye Baskan Yardımcılarından imar ve FEN islerinde calışıp kendini kral zanneden meramımızı anlatıp milleti azarlayan yaralayan calışanlarından memnun degiliz. Sende biliyorsun kim yanında kim karşında adaylar acıklaninca bile tarafsız olacak il baskani ve yanindaki beyfendi kime yan cıktiklarini kiminle boy boy neseli neseli pozlar verdiklerini sende gordun bizde Reis Sensin Ya Biad edecekler Ya Çekip Gidecekler, biz senin şahsına karakterine insanligina ve gönlunun guzelligine alcak gonullu yuha yurekli mert olusuna oy veriyor vede verecegiz. Yanindakiler aday olsun bahalim yuzde biri alirlarmi, sevmedigimiz icin bunları sadece Gölge Etmesinler Sana Zararları Olmasın Yeter. Bir cuma namazina girerken Deli OSMAN Camiine senle tesadufen kapida karsilasmistik, bizim evimizden bizim mahallemizden birisin Varolasın Hakkim varsa Helal Olsun Abimizsin Dayımızsın Benimde Belediye Başkanımsın Yanindakiler bunu anlayamaz Rabbim Yar ve Yardımcın Olsun.

Üzeyir şahin
Üzeyir şahin
30 Aralık 2018 22:08

MV can o işler öyle olmuyor bı defa kibiri bırakacan ağa sonra 5 ten 3e düştünüz onu bı hesaplayacan daha sonra saygılıyıda gönderip ardından sende gidecen bi il başkanı kalacak senin hesabın nedir ? siz hak arayanın kellesini vuradurun?? hak yiyenleri nediceniz???

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
2
0
Would love your thoughts, please comment.x