GündemManşet

Damat dehşeti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ayrı yaşadığı eşini kayınpederi ile birlikte araç içerisinde yakaladı, kurşun yağdırdı. Kayınpederi ölürken, eşi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
 
7 EL ATEŞ ETTİ
Erdoğan Tekin (60),ve kızı G.A (31) ile Kırıkkale’nin Calılıöz Mahallesi 11’nci sokak üzerinde bulunan Şehitler İlköğretim Okulu’na okuyan 2 torununu almak için geldi. Sokak üzerinde 71 ET 496 plakalı araçta beklerken kızı ve babası sohbet etmeye başladı. Bu arada ayrı yaşadığı damat A.A’ın (34), aracın kapısını açarak baba ve kıza 7 el ateş ettiği iddia edildi.
 
KADININ DURUMU AĞIR
Olayı gören vatandaşlar, polise ve ambulansa haber verdi. Olayı yerinde baba yaşamını yitirirken, kızı ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyatta alınan G.A’nın durumunun ağır olduğu söylendi.
 
DAMAT YAKALANDI
Olay yerine gelen polis, araç içinde ve dışında parmak izi incelemesi yaptı. Kızının ve eşinin yaralandığını duyan anne Handan Tekin (55), ağıtlar yakarak olay yerine geldi. Polisler, Tekin’e eşinin öldüğünü söylemedi. Handan Tekin, ambulansa bindirilerek sağlık kontrolü altında tutuldu. Damat ise Kırıkkale-Kayseri karayolu üzerinde yakalandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu