Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Darbe Girişimi ve Milletin Zaferi fotoğraf sergisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenen “15 Temmuz Darbe Girişimi ve Milletin Zaferi” adlı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleşti. Tıp Fakültesi Hastanesi girişinde gerçekleşen serginin açılışına Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Keskin, akademik ve idari personel ile vatandaşlar katıldı.

MİLLETİMİZ TEK VÜCUT OLDU

Sergiyi gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Rektör Aslan, 1071 Malazgirt Savaşı’ndan itibaren Türkleri Anadolu’dan atma çabasının milletimizin kahramanca gayretleri neticesinde her seferinde başarısızlığa uğradığını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, “Kurtuluş Savaşı’nda yedi düvel bir araya geldi ve bizi yine yenemediler. Milletin iradesine karşı yapılan darbeler oldu ve son olarak da 15 Temmuz darbe girişimi oldu. Milletin iradesine karşı yapılan tüm saldırılara ve darbelere karşı milletimiz, ‘Dışarıdan gelen hiç kimse beni idare edemez. Topla, tüfekle neyle gelirseniz gelin karşınızda bizi bulacaksınız. Millet olarak yetkiyi kime verdiysek, bizleri idare edecek kişiler onlardır’ dedi. 15 Temmuz’da da hiçbir siyasi fikir ayrılığı olmaksızın milletimiz tek vücut olarak uçakların, tankların, silahların karşısında canı pahasına durdu ve bu imtihandan alnının akıyla çıktı. Allah, bir daha milletimize böyle olaylar yaşatmasın” ifadesini kullandı.

ANLAMLI FOTOĞRAFLAR YER ALDI

Sergide, 15 Temmuz gecesi’ne ait Türkiye Büyük Millet Meclisi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Genelkurmay Başkanlığı, Özel Harekat Dairesi Başkanlığı ve TÜRKSAT’ta darbecilerin yaptığı saldırı ve yıkımı belgeleyen fotoğraflar, 15 Temmuz’da Şehit olan vatandaşların, Kırıkkaleli vatandaşları ve güvenlik görevlilerinin fotoğrafları ile vatandaşların darbecilere karşı kahramanca mücadelesini gösteren fotoğraflar yer aldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x