Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Darbeyi bastıran son kurşun: “Selalar”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Nur Camii Konferans Salonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından bir program düzenlendi.

DEMOKRASİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

Müftülük personeli, Kur’an Kursu Öğreticileri, Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri ve velilerinin katıldığı anma programı Nur Camii İmam-Hatibi Murathan Önder’in sunumu ve Nur Camii Müezzin-Kayyımı Yakup Öney’in sala okumasıyla başladı. Ardından Nur Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencisi Remzi Torlak tarafından Kur’an tilaveti ve meali okundu ve 15 Temmuz ile ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi izletildi.

SELALARIN ÖNEMİNİ ANLATTI

İl Müftüsü Şahin Yıldırım yaptığı konuşmada 15 Temmuz 2016 tarihinde vuku bulan menfur darbe girişimi gecesinde necip milletimizin gösterdiği kahramanlık örneklerinden birkaçını dinleyicilere aktardı. Özellikle camilerden okunan salaların ne derece etkili olduğunu ve öyle zamanlarda okunan salaların hikmetini ve bu durumlarda yapılması gerekenleri çoğunluğu öğrenci olan dinleyici grubuna açıkladı.

Şiir ve marşlar okundu

Program İmran İrem Ürün’ün Bayrak isimli şiir okuması, Selman Önder’in 15 Temmuz Marşını seslendirmesi, Esma ALBAŞ, Elif Su Albaş’ın Ney Dinletisi ve şiiri ile ilahi grubunun Salavat okumalarıyla devam etti ve Zeynep Büşra Sak-Buse Bodur ikilisinin duasıyla son buldu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x