GündemManşet

DAVAMIZ VE SEVDAMIZ KIRIKKALE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği iftara binlerce davetli katıldı. Siyasilerden sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, esnaflardan iş adamlarına Gök Düğün Salonu’nu dolduran binlerce davetliye hitaben konuşan Oda Başkanı Ekrem Gök, “Kırıkkale’nin tüm müteşebbislerinin temsilcileri bu salonda. Biz ‘’Kırıkkale’ye hizmet etmek için’’ gecesini gündüzüne katan kocaman bir aileyiz. Biz, her sabah dükkanını ‘’dualarla’’ açan, siftahını besmeleyle yapan, gün sonunda işyerinden ‘’hamdolsun’’ diye çıkan tüccarlarız.  Bizim yolumuz doğru, gönlümüz Hak’ta, bizim davamız bir, sevdamız bir, aşkımız bir. Kalkınmış bir Kırıkkale, büyük bir Kırıkkale, zengin bir Kırıkkale” diye konuştu.

Salona sığmadılarDAVAMIZ VE SEVDAMIZ KIRIKKALE - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 Gök Düğün Salonu davetlilerce tıka basa dolduruldu. Yoğun katılımı daha önceden planlayan TSO yönetimi dev salonun balkonlarına da masalar oluşturdu. TSO yönetimi binlerce davetliyi kapı girişinde karşıladı. Oda Başkanı Ekrem Gök ve Meclis Başkanı Bekir Şahin daha sonra masaları bir bir gezerek davetlilerle sohbet ettiler. Yemek öncesi ve sırasında Türk Tasavvuf Müziği dinletisi yapıldı. İftar öncesinde dualar edildi. İftarın ardından ise konuşmalar yapıldı.

Ramazan hemhal olmaktır

Açılış konuşmasını Oda Başkanı Gök yaptı. Gök şöyle konuştu; “Öncelikle, hepinizi Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odamız adına saygıyla selamlıyorum. Sözlerime bu iftar sofrasında bizi bir araya getiren yüce Rabbimize şükrederek başlamak istiyorum. Hepiniz, hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bundan sonra, Allah izin verirse, her yıl geleneksel hale getireceğimiz iftar programının ilkini düzenlemiş bulunmaktayız. Ramazan-ı Şerif; af ve mağfiret, paylaşma ve bütünleşme, fakat aynı zamanda, hatalarımızla yüzleşme, kusurlarımızdan arınma, biraz durulma, etrafımızı anlama, kardeşlerimizle hemhal olmaktır.

Acılar son bulsunDAVAMIZ VE SEVDAMIZ KIRIKKALE - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Maalesef bugünlerde, ülkemizde ve dünyada birçok acı olaya şahit oluyoruz. Örneğin Soma’daki elim hadise, sonra yanı başımızda Suriye ve Irak’taki yaşananlar, içimizi parçalayan; dertler zulümler yaşanıyor. Biz, bugün sahip olduklarımız için şükrederken bütün insanlık için neler yapabileceğimizi de elbette bir kere daha düşünmeliyiz. Umudumuz ve dualarımız, bu mübarek Ramazan ayında mazlumların acılarının son bulması, gönüllere kardeşlik, barış ikliminin egemen olması… Gayretimiz de, bu ve benzeri acıların yaşanmaması için daha fazla çalışmak yönünde olmalı.

Gecesini gündüzüne katan kocaman bir aileyizDAVAMIZ VE SEVDAMIZ KIRIKKALE - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Ticaret ve Sanayi Odası olarak birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi adına, büyük bir iftar programına öncülük etmiş bulunmaktayız. İnsanların bir araya gelmesine, Ramazan ikliminin, bu güzel atmosferinin paylaşılmasına, sosyal bir kaynaşmanın yansımasına katkı sağlıyoruz. Kırıkkale’nin tüm müteşebbislerinin temsilcileri bu salonda. Biz ‘’Kırıkkale’ye hizmet etmek için’’ gecesini gündüzüne katan kocaman bir aileyiz. Biz, her sabah dükkanını ‘’dualarla’’ açan, siftahını besmeleyle yapan, gün sonunda işyerinden ‘’hamdolsun’’ diye çıkan tüccarlarız.  Bizim yolumuz doğru, gönlümüz Hak’ta, bizim davamız bir, sevdamız bir, aşkımız bir. Kalkınmış bir Kırıkkale, büyük bir Kırıkkale, zengin bir Kırıkkale.

10 başkan 20 meclis başkanı değişti

İşte bunu, bu salonu dolduran sizlerin temsil ettiği iş dünyası, tüccar ve sanayiciler yapacak. Sizler yatırım yaptıkça, ürettikçe, istihdam sağladıkça Kırıkkale kalkınacak. Allah’ın izni ile hep birlikte bunu da başaracağız. Bu vesileyle 1963 yılından beri Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasına emeği geçen başkanlarımızı yad etmek istiyorum. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odamız 1963 yılında kurulmuş olup 51 yıllık mazisi olan bir odadır. Odamızda 51 yıl içinde 10 yönetim kurulu başkanı, 20 meclis başkanı hizmet etmiştir. Aramızdan ayrılan başkanlarımıza Allah’tan rahmet, aramızda bulunan başkanlarımıza da sağlık sıhhat ve uzun ömürler diliyorum. Başkanlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarken, sözlerime Üstad’ın dediği gibi devam etmek istiyorum:

“Yarın elbet bizimdir…”

‘’Sanma bu tekerlek kalır tümsekte, yarın elbet bizim, elbet bizimdir. Gündoğmuş, gün batmış, ebed bizimdir. Hedeflerimize ulaşacağız. Hayalleri hep birlikte gerçek yapacağız. Varmak için menzile, yürüyeceğiz gündüz gece. Yarın bizimdir, yarın Türkiye’nindir. Yarınlar bu milletindir. Allah gönlümüzü zengin, emeğimizi ve kazancımızı bereketli, milletimizin birlik ve beraberliğini daim kılsın. Yolumuz açık, yeni hizmet binamız tüm üyelerimize ve Kırıkkale’mize hayırlı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Siz çalışırsanız, Kırıkkale rahatlar

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise, “İslam barış ve huzur demektir ramazanda buna vesiledir Filistin’de bir zulüm var bazı yerlerde zulüm var. Ramazan insanlığa huzur getirsin Kırıkkale’nin en değerli insanları burada. Kırıkkale’ye yatırım yapan herkes burada siz ne kadar çalışkan olursanız Kırıkkale’de o kadar rahat eder” dedi.

Herkes millete saygı duyacak

Can, “Bundan önceki başkanımızda burada iki dönem birlikte çalıştık bu uyumlu çalışmaya Ekrem beyle devam ediyoruz.  Güç birliğinde bir araya geliyoruz. Meclis çalışmaları devam ediyor burada ziyaretlere biraz ara verdik. Sorunları çözme gayretindeyiz önümüzdeki hafta meclis torba yasa ile ilgili birçok düzenleme geliyor.  Ramazandan önce bunu kanunlaştıracağız, Cumhurbaşkanını ilk defa millet seçecek ve herkes millete saygı duyacak” şeklinde konuştu.

Foto1: Milletvekili Ramazan Can

Foto2: İftar programına küçük büyük binlerce esnaf katıldı.

Foto3: Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanı Ziya Kavlak ve yönetim kurulu üyeleri de salondaki yerini aldılar.

Foto7: Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Regaip Kurtoğlu ve İş Adamı Ömer Faruk Ilıcan aynı masayı paylaştılar.

Foto8: AK Parti Milletvekili Ramazan Can, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akça, Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Babayiğit’te yemeğe katılanlar arasında başı çektiler.

Foto11: Gök Düğün Salonu katılan davetlilerce tıka basa dolduruldu. Salonun balkon kısımları da doldu.

Foto12: TSO Başkanı Gök masaları tek tek gezerek davetlilere sohbet etti.

Foto14: Gök, yemeğin ardından yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu