Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

DEÇYAD iftarda buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Delice, Çerikli, Büyükyağlı, Büyükavşar ve Köyleri Kültür Yardımlaşma Derneği (DEÇYAD)iftar yemeğinde Yıldızlar Restoranda bir araya geldiler.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

İftar Yemeğine, Delice Kaymakamı Muhammed Zennur Karasu, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, Delice İl Encümen üyesi Hacı Ömer Örsdemir, Delice AK Parti ilçe Başkanı Adem Gökdere, Kırıkkaleliler Fedarasyon Başkanı Cemal Sertkaya, Yahşihan ve Havalisi Dernek başkanı Ali İhsan Akkaya Delice özel idare müdürü Habip Akdemir, Delice, Çerikli, Büyükyağlı, Büyükavşar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği  (DEÇYAD) Başkanı Ali Rıza Koçoğlu ve çok sayıda dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

 

DEVAM EDECEĞİZ

İftar sonrası DEÇYAD dernek Başkanı Ali Rıza Koçoğlu konuşmasında, “Derneğimizin Ramazan etkinlerinden olan iftar yemeğimize başta Kaymakamımız Belediye Başkanlarımız diğer saygın üye ve misafir konuklarımızın icap etmesi, Başkan olarak beni ve yönetimimizi çok memnun etti sağolun teşekkür ediyoruz. Derneğimiz 11 ayın sultanı Ramazan etkinliklerimiz geleneksel olarak her yıl yapmaktayız, bu bize birlik beraberliğimizi sağlıyor.  Dernek olarak her yıl olduğu gibi bu Ramazanda tespit ettiğim yardıma ihtiyaç kişilere erzak ve giyecek yardımlarımızı yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz”

 

TEŞEKKÜR ETTİ

“Bu yardımlarımıza bize destek veren Deliceli ve Büyükyağlı, Avşarlı iş adamlarımıza ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Derneğimizi arayıp bu yardım teklifleri sunmaları da biz dernek yönetimini çok memnun ediyor. Delice kaymakamı Muhammed Zennur Karasu görevi süresince vatandaşlarımıza gösterdiği yakın ilgiye de teşekkür ederiz. Yeni görev yeri olan Eskişehir’de de başarılarının devamını dileriz” dedi.

 

TOKİ’YE İHTİYAÇ VAR

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem konuşmasında’’ DEÇYAD dernek Başkanı Ali Rıza Koçoğlu’nun bu iftar yemeğine davetine teşekkür ederim, Delice’nin menfaatlerinde her zaman yanımızda olmuşlardır. İftar yemeğinde birlik beraberlik sağlanarak yaptığımız sohbetler dahi yapılan ve ya neler yapılması gereken hizmetlerin gündeme gelmesi de bir artıdır. Delice’nin acilen TOKİ konutlarına ihtiyaç vardır. Göç veren ilçe konumundan bir an önce kurtulmamız gerekir.’’ dedi.

 

TOKİ İYİ OLUR

Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin konuşmasında ‘’ İftar yemeğini düzenleyen dernekçilere teşekkür ederim, DEÇYAD derneği her konuda yanımızda olmuştur sağ olsunlar. Çerikli olarakta bizimde TOKİ konutlara kavuşmamız gerektiği görüşündeyim, ön çalışmalarda Deliceye 85 konut Çerikli’ye de 85 konut projelerin olacağı bu konutlarımız bir an öce yapılırsa çok iyi olur. Vatandaşın konuta ihtiyacı oldu açık olarak bilinmekte” dedi.

 

HUZURLUYUM

Delice kaymakamı Muhammed Zennur Karasu konuşmasında ‘’Delicedeki görev sürecimde Halkın çok yakın ilgisini gördü çok memnunum. Devletin bana verdiği yetkiler süresince vatandaşıma hizmetlerimi sundum, görevimi iyi yaptığım huzurunu yaşamaktayım. Belediye Başkanlarımın da belirttiği acil olarak TOKİ konutların yapılması görüşündeyim, çok insanımız konut sıkıntısı çektiğinden başka yerleşim bölgesine gittiğini biliyoruz. Dernek Başkanımız Ali Rıza Koçoğlu beye sonsuz teşekkür ediyorum, her zaman toplumsal faaliyetlerimizde yanımızda oldular dernekçilikte budur. Derneğin çok iyi şeyler yaptığını bilmekteyim başarılarının devamını dilerim. Delice çok güzel bir ilçe Halkıyla coğrafi konumuyla mükemmel, iş adamlarımızın şimdiki destekleri gibi bu desteklerini devam ettirmelerini dilerim. Delicedeki görev sürecimde çok güzel huzurlu bir memuriyetim oldu buradan herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum ‘’ dedi.

 

PLAKET VERİLDİ

DEÇYAD dernek Başkanı Ali Rıza Koçoğlu Tayini çıkan Delice kaymakamı Muhammed Zennur Karasu’a hizmetlerinden dolayı Plaket ve şiir kitabı yörenin tanıtım CD si ile Dernek amblemli plaket taktım etti.  Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem ile Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin‘e Plaket ve dernek amblemli plaket takdim etti. Dernek üyeleri Başkanları ali Rıza Koçoğlu’na hizmetlerinden dolayı plaket tektim ettiler.

 

HABER: ARİF ÇAKIROĞLU

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu