Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BalışeyhGündemKırıkkaleManşet

Yıldırım yatırımları denetledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, ilçeye bağlı Dikmen ve Yenilli köylerine giderek buradaki devlet yatırımlarını inceledi. Kaymakam Yıldırım ayrıca köy muhtarlarından bilgi aldı, vatandaşlarla bir araya geldi.

 

SU DEPOSUNU İNCELEDİ

Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım önceki gün ilçeye bağlı yenili ve Dikmen köylerine giderek burada devam eden devlet yatırımlarını son durumunu inceledi. Yenilli köyündeki cami inşaatını gezen Kaymakam Yıldırım, temeli geçen sene ramazan ayında atılan Cami inşaatının büyük bir kısmının bitmesine sevindiğini belirtti. Yıldırım, caminin kısa bir süre sonra ibadete açılacağını bildirdi. Yıldırım, daha sonra Dikmen köyüne geçti. Buradaki yeni su deposu ve mezarlık çevresi çalışmalarını denetleyen Yıldırım, köylerin ihtiyaçlarının giderildiğini söyledi. Yıldırım, “Köylerle ilgili proje ve çalışmalarımız devam ediyor. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın şikayet ve talepleri varsa bunları tespit ediyoruz. Devletimizin yaptığı yatırımların bitme aşamasına gelmesi bizleri sevindirdi” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu