Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Delice öz evladına sahip çıkacaktır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gazetemizi ziyaret eden, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Delice Belediye Başkan Adayı Soner Mazılıgüney bir taraftan sürdürdüğü çalışmalar hakkında bilgi verirken, diğer taraftan ilçe halkına mesaj verdi. MHP’li aday Mazılıgüney, 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerinde hemşehrilerinin Delice’nin öz evladına sahip çıkacağından emin olduğunu söyledi.

 

GÜVENE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

MHP Delice Belediye Başkan Adayı Soner Mazılıgüney gazetemizi ziyaret ederek Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet ile bir süre görüştü. Ziyarette sürdürdüğü çalışmalar hakkında bilgi veren MHP’li aday Mazılıgüney, genç ve dinamik belediyeciliği ön plana çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Mazılıgüney “MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleri ve Kırıkkale İl ve İlçe Teşkilatımızın teveccühler ile MHP Delice Belediye Başkan adayı olarak görevlendirildim. Adaylığımız ilçemizde de oldukça olumlu karşılandı. Bu güvene layık olmaya çalışacağım” diye konuştu.

 

ÖZLENEN DELİCE İÇİN

Vatandaşlarla iç içe olduklarını söyleyen MHP Delice Belediye Başkan Adayı Soner Mazılıgüney, onların her daim yanında olacağını, sorunlarıyla bire bir ilgileneceğini belirtti. Mazılıgüney “İlçe esnafımızı ve hemerilerimizi ziyaret ediyoruz ve olumlu tepkiler alıyoruz. Biz her an sahadayız ve hemşehrilerimizle hasbihal ediyoruz. Biz diyoruz ki, sen ben yok hep birlikte biz varız. Delice öz evladına sahip çıkıyor. Bizde bu teveccühe hizmetlerimizle karşılık vereceğiz. Koşullar ve şartlar ne olursa olsun gideceğimiz başka bir yerimiz yok. Bu memleketi birlikte çalışarak beraber kalkındıracağız. Delicemizin daha iyi bir konuma gelmesi için projelerimiz var. Bu projelerimizi bir bir hayata geçirerek özlenen Delicemizi ortaya çıkartacağız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x