Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Delice

Delice’de AK Parti yönetiminden şok istifa!

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’in 31 Mart seçiminde aday gösterilmemesinin ardından AK Parti’nin Delice yönetiminin hepsi görevlerinden istifa etti. Partiden istifa edenler arasında Turgut Özdem'de yer aldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’in 31 Mart seçiminde aday gösterilmemesinin ardından AK Parti’nin Delice yönetiminin hepsi görevlerinden istifa etti. Partiden istifa edenler arasında Turgut Özdem’de yer aldı.

DURUMA TEPKİ GÖSTERDİLER

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Kırıkkale’de AK Parti’nin bütün ilçe ve belde adayları açıklandı. İki dönemdir Delice’de Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve 2019 yılında yapılan seçimde AK Parti olarak aldığı oy oranıyla Türkiye birincisi olan Turgut Özdem, bu seçimde aday gösterilmedi. Özdem’in aday gösterilmeyişine karşın duruma tepki gösteren AK Parti’nin Delice yönetimi komple görevlerinden istifa etti.

YÖNETİM KOMPLE İSTİFA ETTİ

Yerel seçimlerde AK Parti’den aday adayı olan İl Genel Meclis üyeleri, Delice İlçe Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı, parti üyeleri, parti yönetimi AK Parti’ye tepki göstermek amacıyla partiden istifa etti. Delice’de gerçekleştirilen bu istifa sonrası AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nın duruma nasıl yaklaşacağı ise kamuoyunca merakla bekleniyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x