Eğitim

DELİCE’DE TARIMSAL MÜCADELE ANLATILDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

100. yıl etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Üniversitesi Delice Meslek Yüksekokulu’nda “Türkiye Yüzyılında Tarımsal Mücadelenin Geleceği” isimli söyleşi programı yapıldı.

HABER: YELİZ ERDEM

DELİCE’DE TARIMSAL MÜCADELE ANLATILDI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
DELİCE’DE TARIMSAL MÜCADELE ANLATILDI – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

TARIM KONUSUNDA BİLGİ VERİLDİ

HEKTAŞ Ticaret A.Ş. İç Anadolu Bölge Müdürü Alican Bayrak’ın sunumuyla gerçekleşen etkinliğe Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Nursal Koca, Dr. Öğr. Üyesi Kamil Kara, Öğr. Gör. Şeyma Hümeyra Çakır ve Delice MYO öğrencileri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Nursal Koca yaptı. Türkiye Yüzyılında tarımsal faaliyetin ve tarımsal mücadelenin önemine değinen Koca, ikinci yüzyıla başlarken Bitki Koruma ve Bağcılık Programı öğrencilerinin mesleki anlamda iyi yetişmeleri ve yeniliğe, teknolojiye uyum sağlamaları gerektiğini ifade etti. Delice MYO Müdürü Öğr. Gör. Nursal Koca, bilgi ve tecrübelerini paylaşmak üzere Delice Meslek Yüksekokuluna gelen İç Anadolu HEKTAŞ Bölge Müdürü Alican Bayrak’a ve etkinliğe katılan öğrencilere teşekkürlerini iletti. “Türkiye Yüzyılında Tarımsal Mücadelenin Geleceği” isimli sunum yapan HEKTAŞ Ticaret A.Ş. İç Anadolu Bölge Müdürü Alican Bayrak, tarımda pestisitin doğru kullanımı, bitki koruma uygulamaları, arazi çalışmalarında yapılan hatalar, HEKTAŞ’ın staj ve meslek yüksekokulu mezunlarına istihdam olanakları ve ikinci yüzyılda tarım konuları hakkında bilgi verdi ve öğrencilerin sorularını cevapladı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu