GündemManşet

Devlet köyleri geziyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Devlet köyleri geziyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriVali Ali Kolat, Yahşihan İlçesi’ne bağlı köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Kolat, “Biz Valilik olarak ve kamu kurum ve kuruluşları olarak vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.
SAĞLIK MERKEZLERİ ÖNEMLİ
Ziyaretlerde, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Genel Meclisi Başkanı Şerafettin Atalay ve diğer yetkililer de yer aldı. İlk olarak Irmak Köyünü ziyaret eden Vali Kolat; burada Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat Özen, Irmak Köyü Muhtarı Mustafa Çayır ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. Burada köyü gezen ve incelemelerde bulunan Vali Kolat, vatandaşlarla sohbet etti ve onların sorunlarını dinledi. Daha sonra Irmak İlkokulunu ziyaret eden Vali Kolat, sınıfları gezerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Ayrıca öğretmenlerle de sohbet etti. Son olarak Irmak Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden Vali Kolat, burada doktorlardan ve sağlık çalışanlarından çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Devlet köyleri geziyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKÖYLERİ GEZDİ
Daha sonra; Kılıçlar köyünü ziyaret eden Vali Kolat ve beraberindeki heyet; burada Kılıçlar Köyü Muhtarı Mehmet Kaplan ve vatandaşlar tarafından karşılandı.  Burada Refik Altaş İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra Elmadağ Su tesislerini gezen Vali Kolat İşletme Müdürü Haki Güner ve Tesis Müdürü Onur Güner’den işletmenin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Son olarak Hisar Köyünü ziyaret eden Vali Kolat ve beraberindeki heyet; köy muhtarı Naci Aras ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Vali Kolat, onların sorunlarını dinledi. Daha sonra Hisar köyüne Kırıkkale Valiliği koordinesinde İl özel İdaresi tarafından yapılan köprünün açılışını yaptı. Son olarak Vali Kolat ve beraberindeki heyet, Hisar köyü içerinde bulunan Cam serayı da gezerek incelemelerde bulundu.
“İNCELEMELER DEVAM EDECEĞİZ”
Vali Kolat ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede; “İlimize bağlı köylerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Geçen hafta Keskin ilçemize bağlı köylerimizi ziyaret etmiştik. Bugün de Yahşihan ilçemize bağlı Irmak, Kılıçlar ve Hisar köyümüzü ziyaret ettik. Burada bulunan vatandaşlarımızla sohbet ettik ve onların sorunlarını dinledik. Irmak köyümüzde bulunan Irmak İlkokulumuzu gezdik. Burada öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle sohbet ettik. Daha sonra Irmak Aile Sağlığı Merkezimizi ziyaret ederek doktorlarımızdan ve sağlık çalışanlarımızdan bilgiler aldık.
VATANDAŞIN YANINDAYIZ
Kılıçlar köyümüzde bulunan Refik Altaş İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerimizle sohbet ettik. Elmadağ Su tesislerimizi ziyaret ettik. İşletme hakkında bilgiler aldık. Hisar köyümüzde Valiliğimiz koordinesinde İl özel İdaresi tarafından yaptırılan köprümüzü açtık. Bu köprü köyümüzü büyük bir ıkıntıdan kurtardı. Çünkü ırmaktan akan su burada köyümüze taşıyordu. Ben buradan vatandaşlarımıza şunu söylüyorum. Biz Valilik olarak ve kamu kurum ve kuruluşları olarak vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu