Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Devletin aileye uzattığı şefkat elisiniz 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Uğurlu, İl Müdür Yardımcıları Ataman Sümer, Yakup Yeşilırmak Memur-Sen İl Başkanı Recep Akdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Akdoğan ziyarette İl Müdürlüğünde görev yapan personelin çalışma şartları ve talepleri görüşüldü.

TOPLUMU İLGİLENDİRİYOR

Samimi bir şekilde gerçekleşen ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde görev yapan personelinin çalışma şartları ve talepleri görüşüldü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Memur-Sen İl Başkanı Recep Akdoğan “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler devletimizin toplumumuza ve aileye uzattığı şefkat elidir. Aile kurumu ise hayatın her evresinde en önemli kurumdur. Destek aldığımız, paylaştığımız ve sığındığımız bu kavram insanların en önemli unsurudur. Aile kavramı genelde çocuklar için çok önemli görünür. Fakat yetişkin insanlar içinde en az çocuklar kadar önemlidir. Ailenin güçlülüğü ve sürekli olması hem çocuklar için hem de yetişkinler için yararlı etkiler oluşturur. Dağılan ve sorun olan ailevi ortamlarda çocukların gördüğü zarar kadar yetişkinlerde bu durumlardan etkilenmekte zarar görmektedir. Mesele sadece aileleri değil tüm toplumu derinden etkilemektedir. Düzenli bir aile ortamının sağlanması konusunda emek veren başta il müdürümüz olmak üzere tüm sosyal hizmet çalışanlarımızı yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x