Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleYaşam

DEVLETİN SICAK ELİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SYDV Kırıkkale’de 2 bin 330 vatandaşa Ramazan yardımı yaptı

Devlet ihtiyaç sahibi vatandaşa Ramazan ayında da sıcak yüzünü gösterdi. Ramazan ayı dolayısıyla Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, 2 bin 330 ihtiyaç sahibi Kırıkkalelilere 493 bin TL tutarında Ramazan yardımında bulundu.

 

493 BİN TL TUTARINDA YARDIM

Ramazan ayı dolayısıyla Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan yardımlar hakkında bilgiler veren Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz “2018 yılı Ramazan ayı içerisinde gıda ve temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi amacıyla, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu Kurulunun 2017/7 sayılı Kararı ile Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 214 bin 480 TL tutarında ilave periyodik pay aktarıldı. Bu tutara vakıf öz kaynaklarından 278 bin 520 TL ilave yapılarak aktarılan kaynak ve mevcut vakıf öz kaynakları ile ramazan ayı içerisinde 2 bin 330 vatandaşımıza 493 bin TL tutarında ramazan yardımı yapıldı” diye konuştu.

 

İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

SYDV’nin her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğuna vurgu yapan Vali Haktankaçmaz, “Birlik ve beraberliğimizin zirveye ulaştığı 11 ayın sultanı Ramazan’da hem iftar sofralarını hem de kalpleri birleştirdik. Vakfımıza başvuru yapan tüm ihtiyaç sahiplerinin durumları değerlendirilip gerekli yardıma uygun görüldüğü takdirde mutlaka ihtiyaçları karşılanıyor. Bunun yanında vakfımıza dilekçe vermek suretiyle başvuruda bulunan vatandaşlarımızın dilekçeleri de Ramazan ayı yardımları kapsamında değerlendiriliyor” ifadesini kullandı. Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu söyleyen Vali Haktankaçmaz, bununda paylaşmakla mümkün olduğunu hatırlatarak herkesin yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını tebrik etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x