Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

Devletten, kimsesiz kadına ev müjdesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt’ta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından önceden kimsesiz olduğu belirlenen Vahide Özkan’a 60 metre kare alanda ve 2 oda bir salondan oluşan ev yaptırılıyor.

 

BARINMA İHTİYACININ GİDERİLMESİ İÇİN

Yapılan araştırmaların ardından kimsesiz olduğu belirlenen Vahide Özkan’a ev yapımı devam ederken, Kaymakam Fikret Dağ, daha önce hazırlanan proje kapsamında yapılan evin bitme aşamasına geldiğini belirtti. Devlet tarafından yürütülen bu tür proje ve çalışmalarla vatandaşların yiyecek, giyecek ve barınma ihtiyaçlarının giderildiğini vurgulayan Dağ, Köyde tek başına yaşayan vatandaşın durumuyla ilgili de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli tarafından gerekli araştırma ve incelemelerin yapılarak barınma ihtiyacının giderilmesi için tek katlı bir ev yapıldığını söyledi.

 

“ÇOK SEVİNÇLİYİM”

Yapımı devam eden evde incelemeler yapan Kaymakam Dağ, evin projeye uygun olarak tamamlanmış durumda olduğunu söyledi. Dağ ayrıca, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yürütülen bu tür barınma yardımları sayesinde fakir ve yardıma muhtaç vatandaşların sağlıksız ve bakımsız evlerde değil, insan onuruna yakışır şekilde hayatlarını devam etmeleri için Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak gereken her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi. Özkan ise kendisine devlet elinin uzanmasından ve yeni bir eve kavuşacak olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu