Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyasetSon Dakika

Dinlemeyi yapan ekip ne alemde?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Star Gazetesi’nin yayınladığı dinleme listesinin eski İstihbarat Şube Müdürü Kamil Akyıl dönemine ait olduğu öğrenilmişti. Şimdi en çok merak edilen ise Akyıl’ın birlikte çalıştığı ekibin hala Kırıkkale’de görev yapıp yapmadığı…
LİSTE ANKARA’DAN MI GELDİ?
Star Gazetesi’nin yayınladığı dinleme listesi tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de büyük bir şok yarattı. Aralarında siyasilerin, askeri personelin ve il müdürlerinin bulunduğu listede dinleme gerekçesi olarak “Terör faaliyetleri” açıklamasının belirtilmesi ise büyük bir tepkiyle karşılanmıştı. Yayınlanan dinleme listesinin tarihleri ise Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdürü Kamil Akyıl’ın dönemine ait olduğunu gösteriyor. O dönemde Akyıl’a dinlenilmesi gerekenler listesinin Ankara’dan geldiği iddia edildi.
EKİP HALA KIRIKKALE’DE Mİ?
Şimdi akıllarda oluşan soru işareti ise Akyıl’ın Hasanoğlan Polis Meslek Yüksek Okulu’na öğretmen olarak atanmasının ardından, birlikte çalıştığı ekibin akıbetinin ne olduğu yönünde. Akyıl ile birlikte İstihbarat Şube’de görev yapan ekibin hala Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapıp yapmadığı, Akyıl ve ekibinin ifadelerine başvurulup başvurulmadığı merak ediliyor.
Dinlemeyi yapan ekip ne alemde? - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Dinlemeyi yapan ekip ne alemde? - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

0 0 votes
Haber Değerlendirme
7 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu