Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Diriliş hareketi yeniden başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

24 Haziran’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde aday olmak için Ak Parti’den aday adayı olan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Mehmet Yılmazer ziyaretlerini sürdürüyor. İl Başkanlarıyla ilgili değerlendirmede bulunan Yılmazer “AK Parti İl Başkanımız Sayın Nuh Dağdelen ve MHP İl Başkanı Sayın Erdal Baloğlu, Kırıkkale’nin iki çalışkan il başkanı” diye konuştu.

BAŞARILI ÇALIŞMALAR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Mehmet Yılmazer “Sayın Dağdelen, Cumhurbaşkanımızın “Artık metal yorgunluğu yok, Afrin’le beraber şimdi diriliş hareketi yeniden başladı” cümlesini kurmasını sağlayan başarılı il başkanlarımızdan. İl yönetimimiz ise dur durak bilmeden yaptıkları çalışmalarla gerçek birer dava insanı olduklarını gösterdiler. Sayın Baloğlu ve yönetimi, ülkücü hareketin vatanın en zor dönemlerinde vatan ve millet uğrunda hiçbir hesabi harekete girmeden Lider-Teşkilat-Doktrin üçlemesine olan sarsılmaz bağlılıkları ile hareket ederek çalışmalarını bu bilinç ve heyecanla yürüttüler.

GÖREVLERİNİN BAŞINDA OLMALARI AVANTAJ

Yılmazer “Şimdi ise bulundukları siyasi kademenin çok daha üstlerinde görev alma yetkinliğinde olan bu iki isim seçim sürecinde il başkanlığı görevlerini devam ettirecekler. Ak Parti il başkanımız ve MHP il başkanın görevlerinin başında olmaları Cumhur İttifakının büyük avantajı. Cumhur ittifakının Kırıkkale’de bu avantaj ve iki il başkanının da büyük iddiaları ile Türkiye’de rekor oy almaya aday olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz” dedi,

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x