Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Seçimlerden Galip Çıkacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Ertan Taşkın, esnaf, kurum gezilerinin yanı sıra açılış programlarına da katılarak halkın içinde olmayı sürdürüyor.

SIKINTILARI DİNLEDİ

24 Haziran seçimlerinde aralıksız devam eden Ertan Taşkın, İlk olarak Kırıkkale Dernekler Federasyonunu ziyaret etti. Ardından ekibiyle beraber Balışeyh ilçesine geçen Taşkın, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’nu  ziyaret etti. Ziyarette Balışeyh’in sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyen Taşkın, AK Parti Balışeyh, ilçe Başkanı Yusuf Akkurt’da ziyaret etti. ,

ÇOK ÖNEMLİ SEÇİM

Taşkın, Semerkand kermesinin açılışını da gerçekleştirdi. Taşkın, ” burada güzel bir açılış yapıyoruz. Allah hayırlarınızı kabul eylesin.”dedi. Taşkın 24 Haziran’da yapılacak seçimler hakkında da konuşurken, ” 24 Haziran’da çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bu AK Parti’ye Recep tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Seçimlerden galip çıkacağız. Allah’ın izniyle.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x