Manşet

Diyanet gözünü tuvaletlere dikkti

Kırıkkale'nin en merkezi bölgesine Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan Nur Camii tuvaletleri ücretli olacağı bilgisi alınırken Kırıkkaleli vatandaşlar ağır eleştirilerde bulunuyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin en merkezi bölgesine Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yaptırılan Nur Camii tuvaletleri ücretli olacağı bilgisi alınırken Kırıkkaleli vatandaşlar ağır eleştirilerde bulunuyor.


Uzun zamandır Kırıkkale’de vatandaşlara ücretsiz olarak sunulan Nur Camii erkek ve kadın tuvaletleri Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ihale usulu ile kiraya verilecek. Paylaşılan ilanda Kiralama ihalesi şartnamesi Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi’nden temin edilebilir son müracaat 25.03.2024 tarihidir” ifadelerine yer verdi. Diğer yandan Kırıkkaleli vatandaşların duruma dair tepkisi gecikmedi.  ”Vatandaşlar, ihaleye verecek başka bir şey kalmadı mı ?”  ”Bu camii halkın parasıyla yapıldı!”  ”Diyanet şimdi gözünü tuvaletleremi dikti?” diyerek tepki gösterdi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x