Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Yahşihan’da Belediye çalışanları eski başkanı istiyor

Yahşihan Belediye işçileri baskıya ve tehdite boyun eğmedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan belediyesi bünyesinde çalışan ve işten çıkarılan iki yüze yakın personel AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur’a destek için toplandı.  Belediye çalışanları ile bir araya gelen Sungur; ”Önceki dönemde olduğu gibi kardeşliği sağlayacağız, yol sıkıntılarını bitireceğiz, zulme son vereceğiz” dedi.

”BUGÜN NE KADAR DOĞRU BİR KARAR VERDİĞİMİ ANLADIM”
Sizlere başkandan ziyade bir baba gibi bir abi gibi olmaya çalıştım diyen AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur; ”Bir tarafta işten çıkarılanlar, bir tarafta işten çıkmadan cesur davrananlar aramıza hoş geldiniz, emin olun on beş gündür telefonlarımız durmuyor, cesur davrananların başımızın üstünde yeri var. Zulme son, zulüm bitiyor Allah’ın izniyle. 2009 ve 2014’te aynı konuşmaları yaptım, kimseyi üzmedik, izin konusunda rapor ve maaş konusunda hiçbir problem olmadı. Sizlere başkandan ziyade bir baba, bir abi gibi olmaya çalıştım. Bugün ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım, Allah hepinizden razı olsun” dedi.

”ZULME SON VERECEĞİZ”
İnsanların onuru ve gururuyla oynamanın ne olduğunu sandıkta göstereceğiz diyen AK Parti Yahşihan Belediye Başkan Adayı Ahmet Sungur; ”Biraz daha sabretmemiz lazım yarın açılışımız var nasip olursa hepinizi davet ediyoruz. Zulme uğrayanların aileleri olarak yarın burada sesimizi duyuralım. Önceki dönemde olduğu gibi kardeşliği sağlayacağız, yol sıkıntılarını bitireceğiz, zulme son vereceğiz, akmayan suları akıtacağız, yolsuzluğu bitireceğiz hepimizin gazası mübarek olsun 2024’te başladığımız görevi 2029’da alnımızın akıyla sizlere borcu olmayan bir belediye bırakacağız. Sevgili dostlarım kardeşlerim yarın hepinizi açılışımızda görmek istiyorum. Yaşını almış insanlara bir belediye başkanına yakışmayacak konuları konuşmak diline dolamak, insanların onuru ve gururuyla oynamanın ne olduğunu sandıkta göstereceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x