Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Dolu Şimşekler Muğlaspor Maçına Tam Konsantre

Misli com 3.Lig 4.Grup 'da mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor 10 Mart çarşamba günü kendi sahasında Muğlasporu ağırlayacak ekibimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalarını kazanmak üzerine yapan ekibimiz Muğla maçını kazanarak nefes alma peşinde.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Misli com 3.Lig 4.Grup ‘da mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor 10 Mart çarşamba günü kendi sahasında Muğlasporu ağırlayacak ekibimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalarını kazanmak üzerine yapan ekibimiz Muğla maçını kazanarak nefes alma peşinde.

Dolu Şimşekler Muğlaspor Maçına Tam Konsantre

Muğlaspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Kırıkkale Büyük Anadoluspor Asbaşkanı Ali Dolu  ” Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. ligde her maç bizim için çok büyük önem arz ediyor. bu yüzden her maç olduğu gibi bu maçta’da kazanmak adına tüm ekip olarak ciddi olarak hazırlanarak şehrimize ve bizi seven taraftarlarımıza kendi sahamızda galibiyet armağan etmek istiyoruz dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x