Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

12 Yıl Hapis Cezası Vardı Emniyet Operasyon İle Yakaladı

Kırıkkale'de düzenlenen operasyonda hakkında "hırsızlık" suçundan 12 yıl 3 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan hükümlü yakalandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de düzenlenen operasyonda hakkında “hırsızlık” suçundan 12 yıl 3 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan hükümlü yakalandı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SALIVERİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince, il genelinde hırsızlık olaylarının engellenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı.Polis, düzenlenen operasyonda 25 ayrı hırsızlık olmak üzere toplam 26 suç kaydı ve “hırsızlık” suçundan 12 yıl 3 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.M, çeşitli suçlardan 26 kaydı bulunan M.U. ile çeşitli suçlardan 5 kaydı olan İ.G’yi yakaladı.Hükümlü S.M, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.U. ve İ.G. ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x