Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Düğün dönüşü facia: 3 ölü, 4 yaralı

Kırıkkale'de düğünden dönenlerin bulunduğu iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de düğünden dönenlerin bulunduğu iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Vali Konağı mevkiinde çarpıştılar

Ramazan Hato (41) idaresindeki 06 RRC 94 plakalı otomobil, Mesut Altınyurt’un kullandığı 71 BA 684 plakalı otomobille eski Samsun yolu Vali Konağı mevkiinde çarpıştı. 71 BA 684 plakalı otomobil, çarpışmanın etkisiyle takla atarak yol kenarındaki boş arsaya devrildi. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan sürücüler ile araçlarda bulunan Adil Yeşilyurt (20), Berat Karagöz (19), Batuhan Çorak (20), Mustafa Kılıçarslan (40) ve Sıtkı Pozan (18), Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı.

Yakınları siniri krizi geçirdi

Yaralılardan Yeşilyurt, Çorak ve Hato, müdahaleye rağmen kurtarılamadı, Altınyurt’un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazazedelerin yakınları, hastanenin önünde sinir krizi geçirdi. Her iki araçtakilerin farklı düğünlerden döndükleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.

AA

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x