Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2018 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

AK Partili aday adayları temayülden geçti

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, 57 milletvekili aday adayı için tanıtım ve temayül yoklaması toplantısı düzenledi. 710 teşkilat mensubu, aday adayları hakkında kanaatlerini bildirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, 57 milletvekili aday adayı için tanıtım ve temayül yoklaması toplantısı düzenledi. 710 teşkilat mensubu, aday adayları hakkında kanaatlerini bildirdi.

710 kişi sandıkta oy kullandı

24 Haziran’da yapılacak 27’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne ilişkin aday adaylığı süreci sona erdi. Milletvekili aday adayları, başvurularını AK Parti Genel Merkezi’nin yanı sıra AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’na bizzat kendileri yaptı. Bazı adaylar tek başlarına, bazıları aileleriyle, bazıları da sevenlerinden oluşan kalabalık gruplarla geldiler. Öte yandan AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı hafta sonunda 27. Dönem Milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yaptı. Yüksek İhtisas Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasına seçimde aday adayı olan siyasiler katıldı. Ak Partililer, sandığa giderek tercih edecekleri milletvekillerinin isimlerini işaretleyerek sandığa attılar.

Her şey Türkiye için

Kırıkkale’de AK Parti’ye 57 kişinin müracaat ettiğini dile getiren Dağdelen, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de AK Parti’ye milletvekilliği aday adaylığı için yapılan başvuruların ulaştığı sayı, milletimizin ve Kırıkkaleli hemşehrilerimizin partimize olan teveccühünün ve güveninin bir göstergesidir. Aday adaylarımızın partimize göstermiş oldukları ilgiye ayrıca teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çıktığımız bu kutlu yolda, her şey Türkiye için diyor, Kırıkkale’miz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. Temayül sonuçları kamuoyuna açıklanmayacak olup, değerlendirme genel merkez nezdinde yapılacak.

Mehmet Ali Soyer

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x