Manşet

Düğün Saatleri Değişti

Kırıkkale'de vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan toplam 2 şüpheli gözaltına alındı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de 2024 yılının ilk Mahalli Çevre Kurulu toplantısı düzenlendi. Toplantıda düğünlerin saatlerinde ve restoran ve kafelerin açılış kapanış saatlerinde değişiklik yapıldı.

ETKİNLİK SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Kırıkkale Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran’ın başkanlığında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Uğur Atar ve İl Mahalli Çevre Kurulu üyelerinin katılımıyla çevre kurulu toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda Kırıkkale’de yerleşim alanlarında açık, yarı açık ve kapalı alanlarda faaliyet gösteren eğlence yerlerinde canlı müzik yayınının ve etkinlik saatlerinde değişiklik yapıldı.

RESTORAN VE KAFELERİN SAATİ DEĞİŞTİ

Restoran, kafe, kafeterya vb. işletmelerin açılış kapanış saatleri 10:00-24:00 arası. Bar, gazino vb. işletmelerde açılış kapanış saatleri 15:00-01:00 arası. Düğün Salonları (mahalle arası düğünler dahil ) 12:00-23:00 saatleri arası. Açık Hava Etkinliklerinin (Konserler, Festivaller vb) 10:00 -24:00 arası olarak belirlendi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x