GündemKırıkkaleManşet

Düğünlerde 13 kişi hakkında işlem yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü  24-25-26 Temmuz tarihleri arasında Kırıkkale’de 150 Düğünün yapıldığını açıkladı. Düğünlerde grev yapan polisle, “13 şahıs hakkında TCK’ nun 170. Maddesi c bendindeki “Silahla ateş eden veya patlayıcı madde kullanan kişi altı aydan, üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır” hükmü gereğince, genel güvenliği kasten tehlikeye düşürmelerinden dolayı haklarında adli işlem yapıldı” açıklandı

 

BİLGİLENDİRDİLER

Kırıkkale’de 24-25-26 Temmuz tarihleri arasında 150 Düğünün yapıldığını açıkladı. Yapılan düğünlerde tüm tedbirlere rağmen düğünlerde silahla havaya ateş edilmesinden dolayı, serseri kurşunla Etiler Mahallesi 1132 sokak üzerinde evinin balkonunda oturan T.T. isimli bayan vatandaşımız sağ bacağından yaralandığı açıklandı. Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, “ Kırıkkale merkezinde Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde 24-25-26 Temmuz 2015 tarihlerinde 150 adet düğün merasimi yapılmış, düğünlerin daha güvenli bir ortamda yapılması ve vatandaşlarımızın güvenliği için “Sevincimiz Hüzne Dönüşmesin” projesi kapsamında düğün bölgelerine personel görevlendirilmesi yapıldı, düğün sahipleri ve düğün merasiminde bulunan vatandaşların yapılan eğlencelerde silahla ateş etmemeleri konularında bilgilendirildi” ifade edildi.

 

155’E İHBARDA BULUNUN

Tüm tedbirlere rağmen düğünlerde silahla havaya ateş edilmesinden dolayı, serseri kurşunla Etiler Mahallesi 1132 sokak üzerinde evinin balkonunda oturan T.T. isimli bayan saçağından yaralandığı açıklandı. Yapılan açıklamada, “Düzenlenen düğün yerlerinde, vatandaşlarımız tarafından silahla havaya ateş edilmesi olaylarından 3 adet 9 mm. çaplı silah, 1 adet 7,65 mm. çaplı silah, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 3 adet kurusıkı tabancaya el konuldu”  13 şahıs hakkında  işlem yapıldığını açıklayan Kırıkkale Emniyeti, “TCK’ nun 170. Maddesi c bendindeki “Silahla ateş eden veya patlayıcı madde kullanan kişi altı aydan, üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır” hükmü gereğince, genel güvenliği kasten tehlikeye düşürmelerinden dolayı haklarında adli işlem yapılmıştır. Düzenlenen düğünlerde ve başka eğlencelerde, silahla ateş edilmesine müsaade edilmemesi, silahla ateş etmekte ısrarcı olan şahıslar olması halinde vatandaşlarımızın kolluk kuvvetlerine ve 155 polis imdat hattına ihbarda bulunulması vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğinin korunması için biz görevlilere yardımcı olacaktır”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu