Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Dünya Gümrük Günü kutlanıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

26 Ocak Dünya Gümrük Günü münasebetiyle  TÜPRAŞ Müdürü Ali Dorukhan ve TÜPRAŞ personeli Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti.

Dünya Gümrük Günü kutlanıyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriÇALIŞMALARINI ANLATTILAR
20 Ocak Dünya Gümrük günü nedeniyle Kırıkkale Orta Anadolu Rafineri Gümrük Müdürlüğü ve personeli Vali Ali Kolat’ı ziyaret etti. Müdürlük olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgilerin verildiği ziyarette, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bünyesinde 1986 yılında TÜPRAŞ Rafineri Tesisinin bulunduğu sahada kurulan müdürlüğün, her türlü ithalat, ihracat, transit gümrük işlemlerini yaptığına işaret edildi.

HAM PETROL İŞLENİYOR
Botaş’tan boru hattı kanalıyla gelen ham petrol TÜPRAŞ Rafineri sahasında bulunan antrepo tanklarına alınıp ham petrolün İthalat İşlemleri Gümrük Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildiğine dikkat çekilen ziyarette, TÜPRAŞ Müdürü Ali Dorukhan ve gümrük personeli Vali Ali Kolat’a çiçek sundular.

YAKINDAN TAKİP
Ziyarette Gümrük müdürlüğünün çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Ali Kolat, güzel çalışmaların olduğunu ifade ederek, TÜPRAŞ Müdürü Ali Dorukhan ve gümrük personelinin 26 Ocak Dünya Gümrük Gününü kutladı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu