Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

E Vekil Nedir, Neden Geliştirilmiştir?

E vekil sistemi online iletişim yöntemlerini kullanarak oturduğunuz yerden marka tescil başvurularınızı en hızlı şekilde yapabilmenizi sağlamaktadır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

E vekil sistemi online iletişim yöntemlerini kullanarak oturduğunuz yerden marka tescil başvurularınızı en hızlı şekilde yapabilmenizi sağlamaktadır. Bu uygulama E Patent tarafından geliştirilen ve sadece E Patent danışanlarının hizmetine sunulan bir uygulamadır. E Patent firması ile marka tescil işlerinizi yürütme konusunda gerekli anlaşmaları sağladığınız da bundan sonraki süreç sizler için atanan ve sizin marka tescil işlemlerinizi yönetmek üzere görevlendirilen e vekil üzerinden sürdürülmektedir.  Bu sistem marka ve patent vekili aracılığı ile yapacağınız online görüşmeler sonucunda doğru tescil yapmanızı hedeflemektedir.

E vekil sisteminin amacı nedir

Marka Patent başvuruları firmaları için oldukça önemlidir.  Firmanız adına tahsis etmek istediğiniz markanın Türk Patent ve Marka Kurumuna başvurusunun yapılması ve bu başvurunun olumlu sonuçlar alarak talep etmiş olduğunuz markanın tescil edilebilmesi zor ve karmaşık bir süreçtir. Bu süreçte tek bir başvuru ile başarılı bir sonuç elde edebilmeniz için sizlere yön gösterecek bir desteğe ihtiyacınız olacaktır. İşte bu aşamada evekil sistemi devreye girmektedir. E Patent tarafından sizlere atanan Marka Patent vekili başvurmak istediğiniz markanın fikri ve Sınai haklar kuralları doğrultusunda tüm bilgileri en ince detayına kadar araştırmaktadır.  Dolayısıyla marka tescil başvurunuz en doğru şekilde ve geçme garantisi ile yapılmaktadır.

E Patent firması e vekil sistemini geliştirirken hedef aldığı en önemli nokta hatalı yapılan marka tescil başvurularında hem zamanın hem de paranın boşa gidiyor olmasıdır. Geliştirilen bu sistem sayesinde tüm başvuru sahipleri en doğru aracılarla yani e vekillerle doğru bilgiye ulaşarak hatasız bir tescil süreci geçirmektedir.

E vekil sistemi ile başvuru sahiplerine tanınan haklar ve avantajlar

E vekil Sisteminin gereğince yapacağınız marka başvuru sürecinde Sizler adına tüm işlemleri gerektiği zaman en doğru şekilde yapmak üzere bir vekil atanmaktadır. Marka başvuru talebiniz için özel olarak atanan bu vekil daha önce farklı birçok marka tescil başvurusunda başarılı sonuçlar elde etmiş ve bu alanda en güncel ve en yeni mevzuatlar dahilinde önemli bir deneyime sahip olan kişidir. Marka tescil işlemleri denildiğinde bu konuda rğitimli ve donanımlı olan e vekil ile online görüşmeler yaparak oturduğunuz yerden marka tescilinizi olabilirsiniz.

E-vekil sistemi tamamen online olarak yürütüldüğü için sizlere önemli düzeyde zaman tasarrufu sağlamaktadır. Herhangi bir kuruma gitmenize gerek kalmadan kullanmış olduğunuz mobil cihazlar üzerinden e vekiliniz ile iletişim kurabilir ve tüm süreci bu şekilde tamamlayabilirsiniz.

E Patent Firmasının e vekil sistemine ihtiyaç duymasına ve bu sistemi geliştirmesine neden olan en önemli konu yapılan bazı marka başvurularının olumsuz dönüşler almasıdır. Türk Patent ve Marka Kurumu bünyesinde değerlendirmeye alınan başvurular olumsuz sonuçlandığında bu süreç başvuru yapan firmalar için hem zaman hem de para kaybıdır. Bu kayıpların önüne geçebilmek adına e vekil sistemi geliştirilmiştir. Bu sistem dahlinde Yapılan tüm Marka Patent başvurularına onay garantisi verilmektedir.  Eğer başvuru sürecinde e vekil tarafından sizlere yapılan tüm yönlendirmeleri dikkate alır ve bu yönlendirmeler doğrultusunda başvurunuzun yapılmasını sağlarsanız sizlere markanızın geçme garantisi verilmektedir.

Adres 1: 34396 Beybi Giz Plaza Kat:26 Maslak

Sarıyer / İSTANBUL

E-Mail: [email protected]

Telefon:

0850 308 53 30

—————————————————-

Adres 2: Plevne Mah. Can Sk. Özdemir Sitesi

Altıeylül / BALIKESİR

E-mail: [email protected]

Telefon:

444 6 956

E Vekil Nedir, Neden Geliştirilmiştir? - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x