Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Eğitim Bir-Sen’den rektör Aslan’a ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Eğitim Bir-Sen Üniversite Şube Başkanı Murat Şahin ve yönetim kurulu üyeleri bir süre önce ataması gerçekleşen Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

BAŞARILAR DİLEDİLER

Eğitim Bir-Sen Üniversite Şube Başkanı Murat Şahin beraberinde bir heyetle Kırıkkale Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ersan Aslan’ı ziyaret etti. Başkan Şahin, ziyarette rektör Aslan’a üyelerinden gelen taleplerden oluşan bir dosya takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getire Rektör Aslan, Kırıkkale Üniversitesini daha ileriye taşımak için herkese görev düştüğünü, hep birlikte üniversiteyi daha ileriye taşıyacaklarına vurgu yaptı. Ziyarette Rektör Aslan’a Başkan şahin tarafından Kabe Kaplı Kur’an-ı Kerim, Vav tablosu ve sendikanın yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti.

 

TALEPLERİNİ İLETTİLER

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Şahin “Eğitim Bir-Sen Üniversite Şube olarak yeni rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ziyaretimizde Üniversitemizde fazla mesai yapan ikili öğretime kalan üniversitemiz idari personellere fazla mesai verilmesini, üniversitemizde görev yapan belli yıl çalışmasını dolduran arkadaşlara eş durumu, sağlık durumu, ikametgâh durumu gibi nedenlerden dolayı tayin haklarının verilmesini, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının rutin hale getirilip belli aralıklar ile yapılmasını talep ettik” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x