Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Ekonomik Host Firması Hosting Paketleri

Windows hosting günümüzde dijital mecrada sıklıkla talep gören hizmet alanlarından biridir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Windows hosting günümüzde dijital mecrada sıklıkla talep gören hizmet alanlarından biridir. Web yazılım hizmetleri veren işletmeler bu ihtiyacı en iyi şekilde karşılamaktadır. Bu alanda başarıyla hizmet gösteren firmaların başında ise Ekonomik Host gelmektedir. Online şekilde tüm hosting hizmetlerinden rahatlıkla yararlanabileceğiniz firma alanında profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Bu bakımdan da bulut sunucu gibi farklı web hizmetlerini de firmadan satın alabilirsiniz.

Firmanın müşterilerine sunmuş olduğu hosting paketlerini sizlere aşağıda maddeler halinde sıraladık. Belirtmiş olduğumuz hosting hizmetlerinden yararlanmak için tek yapmanız gereken firmanın web sitesine erişim sağlamaktır. Böylelikle dilediğiniz paket içeriklerinden tek bir tıkla yararlanmaya başlayabilirsiniz. Alacağınız hizmetler bir yıllık anlaşma dahilinde sunulmaktadır.

  • Kurumsal hosting
  • Web hosting
  • Word Press Hosting
  • Linux hosting
  • Bayi hosting

Kurumsal Linux Hosting Paket İçerikleri

Kurumsal olarak tercih edilen hosting paketleri arasında Linux hosting bulunmaktadır. Bu alanda alacağınız en iyi hizmeti Ekonomik Host firması başarıyla üstlenmektedir. Üstelik paket içerikleri de en nitelikli ve donanımlı olacak şekilde müşterilere sunulmaktadır. Böylelikle bir hosting hizmetinden alacağınız en büyük verimi içermektedir. Aynı zamanda web siteniz için de en donanımlı içeriklere sahip olabilirsiniz.

10 GB web alanı, 50 GB trafik ve sınırsız CPU kullanımı gibi niteliklerin hepsi hosting paketlerinde bulunmaktadır. Bunun yanı sıra MYSQL desteği gibi içerikler de firma kapsamında hosting paketlerinde yer almaktadır.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x