Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Torkim Kimya Sektör Faaliyetleri

Günümüzde kimyasal madde üretiminin birçok sektör için oldukça büyük bir önemi vardır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Günümüzde kimyasal madde üretiminin birçok sektör için oldukça büyük bir önemi vardır. Uygun ortamlarda kimyasalların üretilmesi ve profesyonel şekilde temin edilmesi gerekmektedir. Ancak bu sayede sürdürülebilir bir faaliyet gerçekleştirilmektedir. Tüm bu hizmetleri en başarılı şekilde gerçekleştiren Torkim Kimya sektörün önde gelen isimlerinden olmaktadır. Siz de hemen firmanın web adresine erişim sağlayarak tüm faaliyetlerini yakından inceleyebilirsiniz.

Torkim Kimya kapsamında alabileceğiniz geniş bir kategoride hizmet alanı bulunmaktadır. Firma sunduğu ürün çeşitliliği ile müşteri memnuniyetini en iyi şekilde sağlamaktadır. Özellikle de etil alkol üretimi veya akrilik tiner üretimi gibi ürünler bünyesinde yer almaktadır.

Torkim Kimya Ürün Kategorileri

Firmanın özel uygulama ve çalışma alanlarında en ileri teknoloji kullanılmaktadır. Böylelikle üretimi gerçekleştirilen kimyasalların hepsi en uygun koşullarda müşterilere sunulmaktadır. Ayrıca firma müşterilerine fiyatlandırma konusunda da yardımcı olmaktadır. Bu bakımdan firma bünyesinde satın alacağınız kimyasal ürünlerin hepsi uygun bir ücrete tabiidir.

Aşağıda sizlere maddeler halinde firmanın satışını gerçekleştirdiği bazı kimyasal ürünleri sıraladık. Belirttiğimiz ürünlerin hepsini Torkim Kimya bünyesinden satın alabilirsiniz.

  • Selülozik tiner
  • Selülozik gold tiner
  • Poliüretan tiner
  • Etil alkol
  • Dezenfektan
  • Protiner akrilik tiner

Belirtmiş olduğumuz ürünlerin hepsinin firma üretimini gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda piyasada farklı markalar altında tüm ürünlerinin satışını da üstlenmektedir. Her bakımdan Torkim Kimya kendini kısa sürede geliştirmeyi başarmış ve sektörde birçok başarıya imza atmıştır.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x