Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSon DakikaSpor

Ekrem Gök'ten galibiyet primi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İş adamı Ekrem Gök, Türk Metal Kırıkkalespor’un Nevşehirspor’u yenmesinin ardından 10 bin TL galibiyet primi verdi. Maç sonunda soyunma odasına inerek futbolcuları tek tek tebrik eden Ekrem Gök, başarılarının devamını diledi. Gök, 10 TL’yi şahsı adına verdi. O anda soyunma odasında parayı veren Gök, futbolcuların teri kurumadan emeklerinin karşılığı vermiş oldu.
DESTEĞİM SÜRECEK
Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök, büyük bir sürpriz yaparak, Türk Metal Kırıkkalespor – Nevşehirspor maçı sonunda  futbolculara prim dağıttı. Gök, Kırıkkalespor’un 2-1’lik galibiyetinin ardından soyunma odasına giderek futbolcuları tebrik etti. Kırıkkalespor’un her zaman üst liglerde yer alması gerektiğinin altını çizen Gök, Kırıkkalespor’a desteğinin süreceğini söyledi. Maçta Kırıkkalespor’un gollerini Adem Ercan(63.dk) ve Ferdi Kösem(75.dk) attı. 1-0 geriye düştüğü maçtan galip gelmeyi başaran Kırıkkalespor, daha sonraki maçlar için umut verdi. Nevşehirspor’un tek sayısını ise Chibuzor(56.dk) kaydetti.
 
Haber71 Özel Haber

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu