Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYahşihan

El ele, omuz omuza Yahşihan için çalışacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kısa bir süre önce AK Parti Yahşihan İlçe Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Şenol yönetim ile ilk toplantısını yaparak, kendi aralarında görev dağılımı yaptılar.

HEP BİRLİKTE YAHŞİHAN İÇİN
Yahşihan Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılan toplantıya Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un yanı sıra AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol ve yönetimi katıldı. İlk olarak kürsüye çıkan İlçe Başkanı Şenol, birlik ve beraberlik mesajları vererek, el ele, omuz omuza Yahşihan için çalışacaklarının sözünü verdiler.

7/24 BAŞKANIMIZLA BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Yahşihan ilçesinin gelişip kalkınması için AK Parti ilçe teşkilatı olarak Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile beraber çalışacaklarının sözünü veren İlçe Başkanı Şenol, “7/24 Başkanımız ile birlikte ilçemiz için çalışacağız.   Bizzat köylerimize ve mahallelerimize giderek hemşerilerimiz ile bir araya geleceğiz. Hemşerilerimizin sorunlarını dinleyip elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız”

HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Yahşihan Belediye Başkanı Sungur ise; AK Parti Yahşihan İlçe Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Şenol ve yönetimine başarılar dileyerek, “Sizlerle birlikte çalışmak benim için gurur vericidir. Yahşihan ilçemizin en güzel yerlere gelmesi için hep beraber çalışacağız. Bu günden sonra Yahşihan’ı daha huzurlu ve mutlu bir günler bekliyor” dedi.

İŞTE YÖNETİM
Başkan Hüseyin Şenol, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Cevat Demirdirek, Teşkilat İşleri Başkanı Ahmet Yakar, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Aktuğ, Tanıtım Medya Başkanı Cengiz Selci, Dış İşler ve Dış Tem Başkanı Yusuf Tuğrul, Sosyal Politikalar İşler Başkanı Esra Erat, Yerel Yönetimler Başkanı Ali Kuddusi Cantaş, Ekonomi İşler Başkanı Ünal Yarar, Halkla İlişkiler Başkanı Rengin Demirel, İdari ve Mali İşler Başkanı Sabri Aydın, Ar-Ge Başkanı İsmail Özyurt, İnsan Hakları Başkanı Sebahattin Topgül, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Hacı Göçer, İlçe Sekreteri Kenan Demirdirek, Yeşilvadi Mahalle Koordinatörü Bahri Çetin, Yenişehir Mahalle Koordinatörü Nurgül Karakoç, Alaaddin Mahalle KoordinatörüAbdullah Erkoç, Kadıoğlu Mahalle Koordinatörü Yahya Akbağ ve Erenler Mahalle Koordinatörü Yaşar Aktuğ.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x