Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Emekli astsubaylar birleşti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye genelinde pek çok il ve ilçede kuruluşunu tamamlayan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği geçtiğimiz günlerde 90’ncı şubesini açmak için Kırıkkale’de bir araya geldiler.

EKSİKLİKLER GİDERİLİYOR

Kırıkkale’de ikamet eden ve Kırıkkaleli olan Astsubayların bir araya gelmesi ile kurulan derneğin büyük oranda eksikleri giderildi ve yeni yerinde ilk faaliyetleri başladı. TEMAD Kırıkkale şubesi başkanlığına getirilen ve kurucu başkan unvanı alan Coşkun Koçak yapmış olduğu açıklamada, “Sosyal birlikteliğimizi sağlamak ve üyelerimiz arasında emeklilik sonrasında bir arada olmak amaçlı kurulan derneğimizin geçici olarak dernek merkezi olarak Halk bankası üzerini seçtik. Derneğimizin üye sayısında her geçen gün bir artma olmaktadır. Gerek emekli olan meslektaşlarımız ve gerekse derneğimize gönüllü üye olmak isteyen sivil kardeşlerimizin ilgisi oldukça fazladır. Bu ilgi ve teveccüh ile büyüyen derneğimizin kuruluşundaki tüm eksikleri gidermek için çaba gösteriyoruz” dedi.

‘DESTEK BEKLİYORUZ’

TEMAD Kırıkkale Şubesi açma sürecinde emekli veya muvazzaf kesimden yardım beklediklerini belirten Kırıkkale Genel koordinatörü Fazlı Güventürk, “Öncelikle şubeleşme aşamamızda emekli olan meslektaşlarımızla irtibat kurduk. Bir toplantı yaparak niyetimizi ortaya koyduk. Meslektaşlarımız ciddi ilgi gösterdi. Bizlerde gönüllü arkadaşlarımızın desteği ile halk bankası üzerinde ofisimizi faaliyete geçirdik. Amacımız gerek meslekte muvazzaf olarak görev yapan ve gerekse emekli olan arkadaşlarımızın bir arada olmasını sağlamak. Sosyal kültürel anlamda bu beraberlik sağlandığı takdirde sorunlarımızın daha rahat giderileceğini umuyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu