Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Pekdoğan’a yaş günü sürprizi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’a MHP Kadın Kolları tarafından yaş günü sürprizi yapıldı.

‘MAĞDUR KADERE SON VERECEĞİZ’

Sürprizi gören aday Pekdoğan, bayanların bu jestine, teşekkür ederek karşılık verdi. Pekdoğan, üzerinde mum bulunan doğum günü pastasını üflerken, “Güzel Türkiye için, yolsuzlukların olmadığı bir Türkiye için ve Kırıkkale’nin mağdur kaderine son vereceği sözünü söyleyerek” dilekte bulundu.

ÇALIŞMA SÖZÜ

Temenninin ardından Pekdoğan, eşi Fatma Pekdoğan ile yaş günü pastasını kesti. Daha sonra kadınlarla birlikte pastayı yediler. Bu arada kadınlar, Pekdoğan’ı belediye başkanı yapmak için çalışacakları sözünü verdi.

KADINLAR GERİ PLANDA

Pekdoğan’ın belediye başkanı yapmak için ellerinden gelen gayretti göstereceklerini ifade eden MHP’li kadınlar; “AK Parti Kırıkkale’de 10 yıldır, belediyede bulunuyor. Buna rağmen bir arpa boyu yol gitmediler. Kadınlara yönelik bir çalışma dahi yapmadılar. Kadınlar her zaman geri planda bulundu. Seçimde bunların hesabını soracağız. MHP’yi iktidar yapacağız” dediler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu