Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Emekli TOKİ evlerinin kuraları 19 Ağustos

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İnşaat çalışmaları son aşamaya gelen Yuva Çullu TOKİ konutlarının kura çekim tarihiyle ilgili açıklamalarda bulunan TÜED Kırıkkale şube Başkanı Zekeriya Aytekin “Derneğimiz yönetimi bitmek üzere olan evlerin kuralarının ne zaman çekileceğini üyelerimize bilgilendirmek maksadıyla TOKİ Yönetimiyle diyoloğa geçerek kura gününün 19 Ağustos 2019 olduğu tespitini yapmıştır” diye konuştu.

KURA TARİHİ NETLEŞTİ

Emekliler derneğinin Evsiz emekliye ev projesi kapsamında 2017 yılında ihalesi yapılarak Yuva-Çullu mahalleleri arasındaki 120 dönümlük arsa üzerinde başlatılan TOKİ konutlarında kura tarihi netlik kazandı. TÜED Kırıkkale şube Başkanı Zekeriya Aytekin “Son aşamada yapılmakta olan evlerin yüzde sekseni bitmek üzeredir. Derneğimiz yönetimi bitmek üzere olan evlerin kuralarının ne zaman çekileceğini üyelerimize bilgilendirmek maksadıyla TOKİ Yönetimiyle diyaloğa geçerek kura gününün 19 Ağustos 2019 olduğu tespitini yapmıştır” diye konuştu.

 

MÜRACAATLAR YAPILDI

Başkan Aytekin “Yapılmakta olan 927 adet TOKİ Evlerinin 701 tanesi 2+1 ve 226 tanesi 3+1 konumunda olup kura müracaatları Kırıkkale Halk Bankasına Mart sonu itibarı ile Nisan ayı içerisinde 1500 e yakın Emekli, yetim ve dulun yanı sıra Gazi ve Şehitler ayrıca malül olanlar müracaatlarını yaptılar. 19 Ağustos 2019 Pazartesi günü yapılacak kura çekimi günü ve saati TOKİ tarafından ve Dernek yönetimimiz tarafından ayrıca müracaatta bulunan üyelerimize bildirilecektir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x